Δήμος Βριλησσίων: 2.500 βιβλία συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στο Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων

Η ανταπόκριση των κατοίκων στο κάλεσμα του Δήμου Βριλησσίων για τη συλλογή βιβλίων για το Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων ήταν συγκινητική. Μέσα σε λίγες ημέρες,

Δήμος Βριλησσίων: 2.500 βιβλία συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στο Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων

Η ανταπόκριση των κατοίκων στο κάλεσμα του Δήμου Βριλησσίων για τη συλλογή βιβλίων για το Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων ήταν συγκινητική. Μέσα σε λίγες ημέρες, συγκεντρώθηκαν 2.500 βιβλία, τα οποία συσκευάστηκαν και μεταφέρθηκαν από την αρμόδια αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Πρωτοβάθμιας Υγείας στις αποθήκες του παλαιοβιβλιοπωλείου στην Αθήνα.

Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του Παλαιοβιβλιοπωλείου χαιρέτισαν με ενθουσιασμό τις προσφορές αυτές, μετά την πρόσφατη κλοπή περίπου 8.000 βιβλίων από το χώρο τους.

Advertisment

Το Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων δεν είναι απλά ένα μέρος που προσφέρει βιβλία. Δημιουργήθηκε από τον Λεωνίδα Κουρσούμη, έναν άνθρωπο που έγινε άστεγος στα 69 του, κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Μαζί με άλλους δύο αστέγους, δημιούργησε αυτόν τον χώρο με σκοπό όχι μόνο τη φιλανθρωπία, αλλά και την υποστήριξη των αστέγων στην αναδιοργάνωση της ζωής τους.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Λευκός Πύργος: Ο πιο διάσημος πύργος της Ελλάδας (βίντεο)
Ο έρωτας και οι σχέσεις που κρατάνε θέλουν δουλειά... θέλουν ανθρώπους που δεν τα παρατάνε
Ακρωτήριο Ταίναρο: Το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας (βίντεο)
Πώς να διαχειρίζεστε σχέσεις με ανθρώπους που δεν πρόκειται να αλλάξουν

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση