Kurt Cobain: Η τεχνητή νοημοσύνη αποκαλύπτει πώς θα ήταν σήμερα αν ζούσε

Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά τον χαμό του Κερτ Κομπέιν, δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο μια εικόνα που αναπαριστά πώς θα φαινόταν σήμερα ο μουσικός αν ήταν

Kurt Cobain: Η τεχνητή νοημοσύνη αποκαλύπτει πώς θα ήταν σήμερα αν ζούσε

Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά τον χαμό του Κερτ Κομπέιν, δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο μια εικόνα που αναπαριστά πώς θα φαινόταν σήμερα ο μουσικός αν ήταν ακόμα ζωντανός, σε ηλικία 57 ετών.

Χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης, το Daily Star δημοσίευσε το αποτέλεσμα που προέκυψε από το Midjourney, δείχνοντας μια προσέγγιση του πως θα μπορούσε να εμφανιζόταν σήμερα ο Κομπέιν.

Advertisment

Η εικόνα του Kurt Cobain που δημιούργησε η τεχνητή νοημοσύνη

Ο Κερτ Κομπέιν βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Σιάτλ στις 8 Απριλίου 1994. Ο θάνατός του συνδέθηκε με τη χρήση ηρωίνης και βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και ίχνη ηρεμιστικών στο σώμα του. Η ιατροδικαστική έκθεση ορίζει τον θάνατό του στις 5 Απριλίου 1994.

Παρά την επιστημονική ανάλυση, πολλοί πιστεύουν ακόμα πως ο 27χρονος μουσικός δολοφονήθηκε. Ως ένας από τους πρωτοπόρους του είδους grunge, η μουσική του έχει αφήσει εποχή και εξακολουθεί να επηρεάζει τη ροκ σκηνή παγκοσμίως.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Οι άνθρωποί μας φεύγουν, αλλά ζουν παντοτινά μέσα μας
«Το αγέννητο παιδί μου…»
Θυμάμαι πράγματα που δεν έζησα... Θυμάμαι και πράγματα που έζησα, αν είναι αλήθεια...
Ρώσος blogger καταδικάστηκε σε 8 χρόνια για τον θάνατο από πείνα του νεογέννητου γιου του επειδή ζητούσε «να τρέφεται με φως»

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση