Τρεις κορυφαίες διοργανώσεις προσωπικής ανάπτυξης στην Ελλάδα που αξίζει να δείτε

Τρεις μεγάλες διεθνείς εκδηλώσεις διοργανώνονται στην Ελλάδα. Κερδίστε εκπτώσεις και εισιτήρια

Τρεις μεγάλες εκδηλώσεις έρχονται στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Ο μοριακός βιολόγος Δρ Μπρους Λίπτον έρχεται στις 12 και 13 Οκτωβρίου για ένα διήμερο διεθνές workshop. Πρόκειται για μια πολυετή αναμενόμενη άφιξη. Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης εδώ. Στη συνέχεια, από τις 25 έως τις 27 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το πανευρωπαϊκό τριήμερο συμπόσιο – retreat του Ινστιτούτου HeartMath. Παρόλο που πρόκειται κυρίως για συμμετέχοντες από την Ευρώπη, εντούτοις ήδη έχουν δηλώσει πολλοί και από τις πέντε ηπείρους. Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης εδώ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα παγκόσμιο πείραμα με τη χρήση των συσκευών μέτρησης του κβαντικού πεδίου. Και η χρονιά θα κλείσει με το μεγαλύτερο φεστιβάλ οικονομικής παιδείας που έχει πραγματοποιηθεί στη χώρα μας, το Game Of Money Festival. Δείτε περισσότερα εδώ.

Εάν ανήκετε στους ανθρώπους που αναζητούν την προσωπική τους ανάπτυξη και σας ενδιαφέρουν οι παραπάνω εκδηλώσεις, τότε, αξίζει να δείτε την παρακάτω Πασχαλινή Καμπάνια η οποία λήγει στις12 Μαΐου.

Δείτε παρακάτω τι κοινό έχουν αυτές οι εκδηλώσεις και πώς μπορείτε να κερδίσετε τεράστιες εκπτώσεις συμμετοχής.

Τι κοινό έχουν αυτές οι εκδηλώσεις;

 1. Πραγματοποιούνται για πρώτη φορά στη χώρα μας
 2. Αφορούν τον χώρο της προσωπικής ανάπτυξης
 3. Είναι εκπαιδευτικές εκδηλώσεις διεθνών προδιαγραφών
 4. Συνδιοργανώνονται από την Alternative Media

Συγκεκριμένα, η Alternative Media διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρεία MindGrowth το συνέδριο του Μπρους Λίπτον, σε συνεργασία με το HeartMath INC το τριήμερο συμπόσιο και σε συνεργασία με το Game Of Money Podcast το φεστιβάλ οικονομικής παιδείας τον Δεκέμβριο.

Στην προσπάθειά μας να υποστηρίξουμε το ελληνικό κοινό με διεθνούς βεληνεκούς συνέδρια, ετοιμάσαμε μια μεγάλη προσφορά για πολύ περιορισμένη χρονική διάρκεια. Από τις 28 Απριλίου και έως την Κυριακή του Θωμά 12 Μαΐου, για 14 μέρες δηλαδή, προσφέρουμε τα παρακάτω bundle deals. Προσοχή, η προσφορά ισχύει είτε μέχρι τις 12 Μαΐου, είτε μέχρι εξαντλήσεως του αριθμού των εισιτηρίων που διατίθενται για αυτό το σκοπό.

Πάσο 1

Αγοράστε Game Of Money Festival και κερδίστε έως 730€ σε δώρα και εκπτώσεις

Απλά αγοράστε οποιοδήποτε εισιτήριο (ακόμα και των 25€) για το Game Of Money Festival στις ήδη εξαιρετικά χαμηλές τιμές και κερδίστε 100€ έκπτωση σε οποιοδήποτε εισιτήριο του Μπρους Λίπτον και 300€ σε οποιοδήποτε Inclusive εισιτήριο του τριήμερου retreat του HeartMath στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera. Με τη συμμετοχή σας στο συμπόσιο αποκτάτε επίσης εντελώς δωρεάν την υπερσύγχρονη συσκευή INNER BALANCE αξίας 250€ για να μετράτε την καρδιακή σας συνοχή και εφόρου ζωής πρόσβαση στην Εφαρμογή HeartMath αξίας 78€/έτος.

Οδηγίες λήψης προσφοράς

 • Μεταβείτε στο Game Of Money Festival
 • Επιλέξτε το επιθυμητό εισιτήριο και στο πεδίο ΚΟΥΠΟΝΙ εισάγετε τον κωδικό EASTER2024 και πατήστε enter
 • Όταν ολοκληρώσετε την αγορά θα λάβετε ένα e-mail με οδηγίες για να λάβετε την έκπτωση στις υπόλοιπες εκδηλώσεις.

Πάσο 2

Αγοράστε διαδικτυακό εισιτήριο για τον Μπρους Λίπτον και κερδίστε εντελώς δωρεάν 1 διαδικτυακό εισιτήριο για το Game of Money Festival + 620€ σε δώρα και εκπτώσεις

Με την αγορά εισιτηρίου Live Streaming για τον Μπρους Λίπτον σας κάνουμε δώρο ένα εισιτήριο συμμετοχής μέσω Live Streaming στο Game Of Money Festival και 300€ έκπτωση σε οποιοδήποτε Inclusive εισιτήριο του τριήμερου retreat του HeartMath στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera. Με τη συμμετοχή σας στο συμπόσιο αποκτάτε επίσης εντελώς δωρεάν την υπερσύγχρονη συσκευή INNER BALANCE αξίας 250€ για να μετράτε την καρδιακή σας συνοχή και εφόρου ζωής πρόσβαση στην Εφαρμογή HeartMath αξίας 78€/έτος.

Οδηγίες λήψης προσφοράς

 • Μεταβείτε στο Leading Minds
 • Επιλέξτε το εισιτήριο Live Streaming και στο πεδίο ΚΟΥΠΟΝΙ εισάγετε τον κωδικό EASTER2024 και πατήστε enter
 • Όταν ολοκληρώσετε την αγορά θα λάβετε ένα e-mail με την επιβεβαίωση συμμετοχής σας στο διήμερο workshop του Μπρους Λίπτον, καθώς και τη διαδικτυακή συμμετοχή σας στο Game Of Money Festival και τέλος την έκπτωση στο Retreat του HeartMath.

Πάσο 3

Αγοράστε δια ζώσης εισιτήριο για τον Μπρους Λίπτον και κερδίστε εντελώς δωρεάν 1 δια ζώσης εισιτήριο για το Game of Money Festival + 620€ σε δώρα και εκπτώσεις

Με την αγορά εισιτηρίου δια ζώσης για τον Μπρους Λίπτον σας κάνουμε δώρο ένα εισιτήριο συμμετοχής δια ζώσης στο Game Of Money Festival και 300€ έκπτωση σε οποιοδήποτε Inclusive εισιτήριο του τριήμερου retreat του HeartMath στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera. Με τη συμμετοχή σας στο συμπόσιο αποκτάτε επίσης εντελώς δωρεάν την υπερσύγχρονη συσκευή INNER BALANCE αξίας 250€ για να μετράτε την καρδιακή σας συνοχή και εφόρου ζωής πρόσβαση στην Εφαρμογή HeartMath αξίας 78€/έτος.

Οδηγίες λήψης προσφοράς

 • Μεταβείτε στο Leading Minds
 • Επιλέξτε το εισιτήριο ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ και στο πεδίο ΚΟΥΠΟΝΙ εισάγετε τον κωδικό EASTER2024 και πατήστε enter
 • Όταν ολοκληρώσετε την αγορά θα λάβετε ένα e-mail με την επιβεβαίωση συμμετοχής σας στο διήμερο workshop του Μπρους Λίπτον, καθώς και τη δια ζώσης συμμετοχή σας στο Game Of Money Festival και τέλος την έκπτωση στο Retreat του HeartMath.

Χρυσό Πάσο (Κερδίζετε 715€)

Πληρώνετε 590€ και αποκτάτε εισιτήριο VIP στο συνέδριο με τον Μπρους Λίπτον και άλλο ένα VIP εισιτήριο στο Game of Money Festival. Επιπρόσθετα, έχετε έκπτωση 300 σε οποιοδήποτε Inclusive εισιτήριο του τριήμερου retreat του HeartMath στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera. Με τη συμμετοχή σας στο συμπόσιο αποκτάτε επίσης εντελώς δωρεάν την υπερσύγχρονη συσκευή INNER BALANCE αξίας 250€ για να μετράτε την καρδιακή σας συνοχή και εφόρου ζωής πρόσβαση στην Εφαρμογή HeartMath αξίας 78€/έτος.

Οδηγίες λήψης προσφοράς

 • Μεταβείτε στο Leading Minds
 • Επιλέξτε το εισιτήριο VIP και στο πεδίο ΚΟΥΠΟΝΙ εισάγετε τον κωδικό EASTER2024 και πατήστε enter.
 • Όταν ολοκληρώσετε την αγορά θα λάβετε ένα e-mail με την επιβεβαίωση συμμετοχής σας στο διήμερο workshop του Μπρους Λίπτον, καθώς και τη δια ζώσης συμμετοχή σας στο Game Of Money Festival και τέλος την έκπτωση στο Retreat του HeartMath.

A CLUB

Σας ενδιαφέρει η άνεση, η πολυτέλεια και η απόλαυση της μέγιστης εμπειρίας; Τότε, μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο. V-VIP εισιτήριο για τον Μπρους Λίπτον, μονόκλινο δωμάτιο για το τριήμερο Retreat του Ινστιτούτου HeartMath και NFT εισιτήριο για το Game Of Money Festival.

Οδηγίες λήψης προσφοράς

Κάντε αίτημα εδώ για να επικοινωνήσουμε μαζί σας

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Δεν μπορούμε να σώσουμε τους άλλους από τον εαυτό τους
Η θαυματουργή δύναμη του υποσυνείδητου
Ξεπερνώντας την περιοριστική πεποίθηση του "δεν είμαι δημιουργικός/ή"
Υπάρχει μια πλευρά της προσωπικότητάς μας που παραμένει ξένη για εμάς, ενώ οι άλλοι μπορούν να τη δουν

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση