Εναλλακτικές χρήσεις της Κανέλας

Η κανέλα εκτός από μυρωδικό μπορεί να έχει κι άλλη χρήση και αλλού. Δείτε παρακάτω που μπορεί να χρησιμοποιηθεί: 1. Με την κανέλα μπορείτε

Η κανέλα εκτός από μυρωδικό μπορεί να έχει κι άλλη χρήση και αλλού. Δείτε παρακάτω που μπορεί να χρησιμοποιηθεί:
1. Με την κανέλα μπορείτε να φτιάξετε και διακοσμητικά κηροπήγια. Χρειάζεστε ένα ποτήρι του κρασιού, ένα ρεσό, ένα λαστιχάκι, μία κόκκινη κορδέλα και 12 ξυλαράκια κανέλας – ο αριθμός τους εξαρτάται από το μέγεθος του στομίου του ποτηριού. Εφαρμόστε περιμετρικά του ποτηριού τα ξυλαράκια της κανέλας. Περάστε ένα λαστιχάκι γύρω τους και κατόπιν δέστε την κορδέλα και τοποθετήστε το ρεσό μέσα στο ποτήρι. Το αρωματικό διακοσμητικό σας είναι έτοιμο.

2. Η κανέλα αποτελεί ένα από τα πιο φυσικά απωθητικά για τα μυρμήγκια. Σκορπίστε λίγη σκόνη κανέλας στα παράθυρα και στις γωνίες της κουζίνας και δεν πρόκειται να μπει μυρμήγκι στο σπίτι.

3. Επίσης η κανέλα είναι ένα πολύ καλό σκοροαπωθητικό, σπάστε τέσσερα ξυλάκια κανέλας, σε μικρά κομμάτια, προσθέστε λίγο γαρύφαλλο και κόκκους από λίγο μαύρο πιπέρι, γεμίστε μικρά σακουλάκια υφασμάτινα κατά προτίμηση, με το μείγμα και κρεμάστε τα στις ντουλάπες.

www.myself.gr

Book For Thought | S1E14

Αξίζει να διαβάσετε

ΕΚΔΟΣΕΙΣ κλειδαριθμοσ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ Η Τέχνη της ζωης
ΕΚΔΟΣΕΙΣ πεδιο

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε