, , , , ,

Γυναίκα θεράπευσε ινομύωμα στη μήτρα με μια απλή συνταγή με αλόη

Μια θεραπευτική συνταγή με αλόη για τα ινομυώματα της μήτρας.

Πρόκειται για ένα μείγμα από 3 συστατικά, από το οποίο λάμβανε μια κουταλιά της σούπας μισή ώρα μετά τα γεύματα. Η Veselina Stevic διαγνώστηκε με ινομύωμα στη μήτρα. Αφού ο γιατρός την εξέτασε και έκανε τη διάγνωση, αποφάσισε να δοκιμάσει να θεραπεύσει το πρόβλημα με μια παραδοσιακή συνταγή. Είχε ακούσει για μια φυσική θεραπεία από αλόη βέρα κι έτσι αποφάσισε να την εφαρμόσει για κάποιο χρονικό διάστημα και να παρατηρήσει τι θα συνέβαινε. Εάν η θεραπεία δεν πετύχαινε, θα ακολουθούσε αφαίρεση με χειρουργική επέμβαση.

Μετά από λίγους μήνες, επέστρεψε στο ιατρείο για έλεγχο και δεν μπορούσε να πιστέψει τα αποτελέσματα. Η ίδια ανέφερε: «Μετά τη χρήση χυμού αλόης βέρα, το ινομύωμα εξαφανίστηκε εντελώς».

Advertisment

Το μείγμα αποτελείται από 100 γρ. χυμό αλόης, αναμεμειγμένο με 500 γρ. τριμμένο καρύδι και 300 γρ. φυσικό μέλι.

Δεν γνωρίζουμε αν η συνταγή αποτελεί πράγματι μια «θαυματουργή» συνταγή για τα ινομυώματα αλλά τα συστατικά της είναι πολύ καλά. Οπότε, αν ο χρόνος και η περίσταση το επιτρέπει και εφόσον συμφωνεί και ο γιατρός σας, μπορείτε να τη δοκιμάσετε.

Η αλόη βέρα χρησιμοποιήθηκε ως φάρμακο στην αρχαιότητα και μάλιστα για ιατρικούς σκοπούς από την Κλεοπάτρα, τον Αριστοτέλη, τον Μέγα Αλέξανδρο και τον βασιλιά Σολομώντα.

Advertisment

Υπάρχει μια διάσημη ρήση από τον Χριστόφορο Κολόμβο: «Υπάρχουν 4 φυτά που είναι απαραίτητα για τον άνθρωπο: το σιτάρι, τα σταφύλια, οι ελιές και η αλόη. Το πρώτο μας τρέφει, το δεύτερο γεμίζει τις καρδιές μας με χαρά, το τρίτο μας δίνει αρμονία και το τέταρτο υγεία».

Οι άνθρωποι στην Ινδία χρησιμοποιούν αυτό το ισχυρό βότανο για περισσότερα από 5.000 χρόνια διότι πιστεύουν ότι βοηθά στη θεραπεία της φυματίωσης, του άσθματος, του έλκους, των ρευματισμών, των παθήσεων των γυναικείων γεννητικών οργάνων κι ακόμη και του καρκίνου.

Διαβάστε: Αλόη – Όλες οι θεραπευτικές ιδιότητες, χρήσεις και οφέλη σε ένα άρθρο

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Το σπίτι έχει το δικό του μικροβίωμα και μας επηρεάζει άμεσα. Πώς μπορούμε να το ενισχύσουμε;
Πέψη: Απλές πρωινές συνήθειες για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας
Πότε πρέπει να αποφεύγετε τη βιταμίνη C ή να περιορίζετε την υπερβολική κατανάλωσή της;
Συνταγή: Σπιτικό ρόφημα που ανακουφίζει από τα συμπτώματα του επίμονου βήχα

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση