Τεστ: Ποια είναι η κρυφή ψυχική μας δύναμη και πως να την ξεκλειδώσουμε

Τεστ προσωπικότητας... αποκλειστικά για πνευματικούς αναζητητές

Τεστ πνευματικής αναζήτησης

Αυτό είναι ένα τεστ προσωπικότητας – πνευματικής αναζήτησης το οποίο απευθύνεται σε όσους θέλουν να καταλάβουν ποια είναι η ψυχική τους δύναμη, ποια είναι η πρόκληση αυτής της δύναμης στη ζωή τους και τι χρειάζεται να κάνουν για να την ξεκλειδώσουν και να απολαύσουν τα δώρα της.

Για τα αποτελέσματα και την ανάλυση αυτού του τεστ έχουμε επιστρατεύσει και χρησιμοποιήσει έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών από κοινές παραδοχές ανθρώπων και τις έχουμε συμπτύξει σε όσο το δυνατόν λιγότερες και περιεκτικές γραμμές. Οι ερωτήσεις του τεστ βασίζονται σε παλαιότερο που είχε κυκλοφορήσει λίγα χρόνια πριν, με μια όμως ελλειπή και ανεπαρκή ανάλυση των αποτελεσμάτων. Υπάρχουν πέντε τύποι προσωπικότητας.

Λίγα λόγια για το τι ακολουθεί

Το τεστ αποτελείται από 2 ενότητες των 10 ερωτήσεων στις οποίες απαντάτε με Ναι ή Όχι. Μόλις συμπληρώνετε μία ενότητα, η σελίδα ανανεώνεται και μεταβαίνετε στη δεύτερη. Όταν συμπληρωθεί και η δεύτερη ενότητα θα μεταβείτε στο αποτέλεσμά σας.

Στα δοκιμαστικά του Τεστ, κάποιοι αισθάνονταν ότι ταυτίζονταν με πολλές δηλώσεις. Είναι σημαντικό να απαντήσετε με Ναι στις ερωτήσεις αυτές στις οποίες νιώθετε απόλυτη βεβαιότητα ότι ισχύουν για εσάς. Με λίγα λόγια, η απάντηση Ναι πρέπει να σας είναι εντελώς αυθόρμητη και όχι προϊόν σκέψης. Εάν έχετε αμφιβολία για κάποιες απαντήσεις σας τότε σημειώστε Όχι. Στο τέλος του τεστ πατήστε play again και συμπληρώστε διαφορετικά τις απαντήσεις για τις οποίες είχατε αμφιβολία. Κάντε μια σύγκριση των αποτελεσμάτων και δείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο. Εκ των προτέρων σας λέμε ότι το πρώτο αποτέλεσμα συνήθως είναι το πιο αληθές.

Όπως πάντα, μας ενδιαφέρουν τα σχόλιά σας. Εάν σας αρέσει το τεστ και πιστεύετε ότι όντως σας βοήθησε να κατανοήσετε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας, τότε μοιραστείτε το.

Μπορείτε να δείτε όλα μας τα τεστ στην κατηγορία ΤΕΣΤ – ΚΟΥΙΖ

Μοιραστείτε το κουίζ για να δείτε τα αποτελέσματά σας


Πείτε μας ποιος είστε για να δείτε τα αποτλέσματά σας

Ποια είναι η κρυφή ψυχική σας δύναμη και πως να την ξεκλειδώσετε Αποτέλεσμα: %%personality%%

Μοιραστείτε το αποτέλεσμα με τους φίλους σας


Google+


0%

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε