, ,

Τεστ: Ποια είναι η κρυφή ψυχική μας δύναμη και πως να την ξεκλειδώσουμε

Τεστ προσωπικότητας... αποκλειστικά για πνευματικούς αναζητητές

Τεστ πνευματικής αναζήτησης

Αυτό είναι ένα τεστ προσωπικότητας – πνευματικής αναζήτησης το οποίο απευθύνεται σε όσους θέλουν να καταλάβουν ποια είναι η ψυχική τους δύναμη, ποια είναι η πρόκληση αυτής της δύναμης στη ζωή τους και τι χρειάζεται να κάνουν για να την ξεκλειδώσουν και να απολαύσουν τα δώρα της.

Για τα αποτελέσματα και την ανάλυση αυτού του τεστ έχουμε επιστρατεύσει και χρησιμοποιήσει έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών από κοινές παραδοχές ανθρώπων και τις έχουμε συμπτύξει σε όσο το δυνατόν λιγότερες και περιεκτικές γραμμές. Οι ερωτήσεις του τεστ βασίζονται σε παλαιότερο που είχε κυκλοφορήσει λίγα χρόνια πριν, με μια όμως ελλειπή και ανεπαρκή ανάλυση των αποτελεσμάτων. Υπάρχουν πέντε τύποι προσωπικότητας.

Advertisment

Λίγα λόγια για το τι ακολουθεί

Το τεστ αποτελείται από 2 ενότητες των 10 ερωτήσεων στις οποίες απαντάτε με Ναι ή Όχι. Μόλις συμπληρώνετε μία ενότητα, η σελίδα ανανεώνεται και μεταβαίνετε στη δεύτερη. Όταν συμπληρωθεί και η δεύτερη ενότητα θα μεταβείτε στο αποτέλεσμά σας.

Στα δοκιμαστικά του Τεστ, κάποιοι αισθάνονταν ότι ταυτίζονταν με πολλές δηλώσεις. Είναι σημαντικό να απαντήσετε με Ναι στις ερωτήσεις αυτές στις οποίες νιώθετε απόλυτη βεβαιότητα ότι ισχύουν για εσάς. Με λίγα λόγια, η απάντηση Ναι πρέπει να σας είναι εντελώς αυθόρμητη και όχι προϊόν σκέψης. Εάν έχετε αμφιβολία για κάποιες απαντήσεις σας τότε σημειώστε Όχι. Στο τέλος του τεστ πατήστε play again και συμπληρώστε διαφορετικά τις απαντήσεις για τις οποίες είχατε αμφιβολία. Κάντε μια σύγκριση των αποτελεσμάτων και δείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο. Εκ των προτέρων σας λέμε ότι το πρώτο αποτέλεσμα συνήθως είναι το πιο αληθές.

Advertisment

Όπως πάντα, μας ενδιαφέρουν τα σχόλιά σας. Εάν σας αρέσει το τεστ και πιστεύετε ότι όντως σας βοήθησε να κατανοήσετε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας, τότε μοιραστείτε το.

Μπορείτε να δείτε όλα μας τα τεστ στην κατηγορία ΤΕΣΤ – ΚΟΥΙΖ

[viralQuiz id=4]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

6 συμβουλές για μετάβαση στο χειμώνα
Μήπως είμαι εγώ ναρκισσιστής; Πώς θα το καταλάβετε και τι μπορείτε να κάνετε;
«Μπορείς να τρέξεις και να ξεφύγεις απ’ όλους... εκτός από τον εαυτό σου» | S. Zweig
«Και όσοι δεν μπορούσαν να ακούσουν τη μουσική, θεωρούσαν τρελούς όσους έβλεπαν να χορεύουν» | Νίτσε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση