Τεστ των Τσάκρα: Για όσους θέλουν να δουν ποιο είναι το κυρίαρχο στο σώμα τους

Τα τσάκρας είναι ενεργειακά κέντρα στο σώμα μας τα οποία συνδέονται με συγκεκριμένα όργανα, ενέργειες, συναισθήματα και τάσεις. Στην πραγματικότητα έχουμε χιλιάδες τσάκρας πάνω

Ποιο είναι το κυρίαρχο Τσάκρα σας;

Τα τσάκρας είναι ενεργειακά κέντρα στο σώμα μας τα οποία συνδέονται με συγκεκριμένα όργανα, ενέργειες, συναισθήματα και τάσεις. Στην πραγματικότητα έχουμε χιλιάδες τσάκρας πάνω στο σώμα μας, αλλά τα εφτά είναι τα βασικά. Το κάθε ένα από αυτά βρίσκεται σε ένα καίριο σημείο του σώματος και κατά μήκος της σπονδυλικής μας στήλης, ξεκινούν από τη βάση της και καταλήγουν στην κορυφή της.

Στο παλαιότερο άρθρο μας “Αφιέρωμα Ενεργειακά Κέντρα ή Chakra” θα βρείτε έναν από τους πληρέστερους οδηγούς στο διαδίκτυο με πλήρη ανάλυση των τσάκρα, των ιδιοτήτων τους, καθώς και πως επιδρούν στο ανθρώπινο σώμα και την ψυχολογία. Τέλος, θα βρείτε και θεραπευτικούς ήχους από βίντεο για το κάθε κέντρο.

Στο παρακάτω τεστ πνευματικής αναζήτησης θα κληθείτε να απαντήσετε σε 15 ερωτήεις. Όπως πάντα, προσπαθήστε να απαντήσετε όσο το δυνατόν πιο αυθόρμητα. Το τεστ αυτό προσεγγίζει το θέμα των  τσάκρα μόνο επιφανειακά, μιας και το θέμα είναι τεράστιο. Αργότερα, καθώς ετοιμάζουμε το υλικό μας, θα προχωρήσουμε σε αρκετά πιο βαθιές αναλύσεις με προχωρημέτα τεστ που θα αφορούν το κάθε κέντρο χωριστά και θα αφορούν όσους πραγματικά θέλουν να εργαστούν πάνω σε αυτά.

Μοιραστείτε το κουίζ για να δείτε τα αποτελέσματά σας


Πείτε μας ποιος είστε για να δείτε τα αποτλέσματά σας

Ποιο είναι το κυρίαρχο Τσάκρα σας; Αποτέλεσμα: %%personality%%

Μοιραστείτε το αποτέλεσμα με τους φίλους σας


Google+


0%

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε