,

Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε το αντίθετο φύλο;

Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε το αντίθετο φύλο; Πριν από λίγες μέρες δημοσιεύσαμε το τεστ που μπορεί να βρει αν είστε άνδρας ή γυναίκα εξετάζοντας

Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε το αντίθετο φύλο;

Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε το αντίθετο φύλο;

Πριν από λίγες μέρες δημοσιεύσαμε το τεστ που μπορεί να βρει αν είστε άνδρας ή γυναίκα εξετάζοντας τις δομές του εγκεφάλου του αναγνώστη. Επί του παρόντος, τα σχόλια των αναγνωστών δείχνουν ότι το ποσοστό επιτυχίας του τεστ είναι αρκετά υψηλό. Με κάποια επιφύλαξη μπορούμε να συμπεράνουμε ότι όντως οι εγκεφαλικές δομές και άρα ο τρόπος σκέψης των δύο φύλων διαφέρει.

Advertisment

Τι γίνεται όμως όταν πρόκειται για τη συμπεριφορά των δύο φύλων; Πολλά μπορούν να ειπωθούν κι εδώ αλλά οι συμπεριφορικοί επιστήμονες έχουν καταλήξει σε σαφή συμπεράσματα. Για πολλά χρόνια, η επιστήμη και η αγάπη ήταν άγνωστοι μεταξύ τους. Όμως, την τελευταία δεκαετία ολοένα και περισσότερες έρευνες εστιάζουν σε αυτή τη δύναμη που συνδέει τον κόσμο μας. Και έκτοτε το θέμα της αγάπης απέκτησε μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα οπτική. Δεκάδες ερευνητές από το University of Brandeis και University of South Carolina έχουν εστιάσει εκεί τις μελέτες τους και έχουν βρει κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

Η αποκαλούμενη “μάχη των φύλων” που ακόμα και σήμερα ανοίγει πολλές συζητήσεις τελικά αποδείχτηκε ανούσια. Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν είναι ανώτερος από τον άλλον. Μάλιστα, οι ειδικοί για θέματα γάμου επισημαίνουν ότι οι δυνάμεις και οι αδυναμίες των δύο φύλων συμπληρώνονται τέλεια σε αυτό το όμορφο παιχνίδι της ζωής και της αγάπης.

Στο τεστ διαπροσωπικής νοημοσύνης είδαμε πόσο καλά τα πάτε με το φλερτ. Εδώ θα μάθετε πόσο καλά γνωρίζετε το αντίθετο φύλο. Πολλές από τις απαντήσεις ενδέχεται να σας εκπλήξουν. Αξίζει να διαβάσετε τις αιτιολογήσεις.

Advertisment

[viralQuiz id=97]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση