,

Τεστ: Πόσο καλά διαβάζετε τους ανθρώπους;

Στο παρακάτω τεστ θα βρείτε κάποιες φωτογραφίες προσώπων, κυρίως της περιοχής γύρω από τα μάτια και θα κληθείτε να επιλέξετε τι αισθάνονται. Είναι γεγονός

Τεστ: Πόσο καλά διαβάζετε τους ανθρώπους;

Στο παρακάτω τεστ θα βρείτε κάποιες φωτογραφίες προσώπων, κυρίως της περιοχής γύρω από τα μάτια και θα κληθείτε να επιλέξετε τι αισθάνονται. Είναι γεγονός ότι τα συναισθήματα διαγράφονται στο πρόσωπό μας. Στην πραγματικότητα το πρόσωπο είναι πολλές φορές πιο ειλικρινές και πιο ακριβές από το λόγο μας. Η γλώσσα του σώματος λέει πολλές φορές πολλά περισσότερα από την πραγματική μας γλώσσα. Μην ξεχνάτε ότι η μη λεκτική επικοινωνία φτάνει μέχρι και το 92% της επικοινωνίας μας με άλλους ανθρώπους, σύμφωνα με κάποιες έρευνες.

Σίγουρα μπορείτε να φανταστείτε πως θα ήταν μια έκφραση προσώπου που θυμώνει. Για να επικυρώσει ο εγκέφαλός μας την πληροφορία του θυμού χρησιμοποιεί πολλές παραμέτρους, όπως η ένταση και η χροιά της φωνής, οι εκφράσεις του προσώπου και των χεριών και στο τέλος μόνο αναλύει τις ίδιες τις λέξεις που ξεστομίζει ένας θυμωμένος άνθρωπος.

Οι άνθρωποι που διαβάζουν τα συναισθήματα του προσώπου εύκολα και με ακρίβεια, έχουν υψηλή παρατηρητικότητα αλλά και ενσυναίσθηση. Στο παρακάτω τεστ θα βλέπετε μια φωτογραφία με μια έκφραση και θα επιλέγετε ένα συναίσθημα που πιστεύετε ότι ταιριάζει περισσότερο με αυτή την έκφραση.

[viralQuiz id=51]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε