, ,

Πρώτο Τσάκρα: Πόσο καλά λειτουργεί; Κάντε το τεστ

Πρώτο Τσάκρα: Πόσο καλά λειτουργεί; Κάντε το τεστ Σε προηγούμενο τεστ είχαμε δει ποιο είναι το κυρίαρχο τσάκρα σας. Σε αυτή τη σειρά των τεστ

Πρώτο Τσάκρα: Πόσο καλά λειτουργεί; Κάντε το τεστ

Σε προηγούμενο τεστ είχαμε δει ποιο είναι το κυρίαρχο τσάκρα σας. Σε αυτή τη σειρά των τεστ θα δούμε πόσο καλά λειτουργεί το κάθε ένα από τα 7 τσάκρα σας.

Advertisment

Οι ερωτήσεις βασίζονται στις ιδιότητες των ενεργειακών κέντρων οι οποίες έχουν αποδοθεί μέσω απλών ερωτήσεων, φωτογραφιών, ήχου και βίντεο.

Σε αυτό το τεστ θα ασχοληθούμε με το πρώτο τσάκρα το οποίο αποτελεί τη βάση – ρίζα μας με τον υλικό κόσμο. Βρίσκεται στην απόληξη της σπονδυλικής στήλης. Δεν θα δώσουμε άλλες πληροφορίες για να μην επηρεαστούν οι απαντήσεις σας στο τεστ αλλά μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το αφιέρωμα για τα τσάκρα αργότερα. Οι ερωτήσεις βασίζονται σε μεγάλη βιβλιογραφία και είναι σημαντικό να απαντήσετε, όχι βάσει των γνώσεών σας ή των επιθυμιών σας αλλά βάσει της αλήθειας σας.

Τέλος, η αξιολόγηση που επιχειρείται σε αυτό το τεστ δεν μπορεί να είναι εξαιρετικά αξιόπιστη αφού οι απαντήσεις προέρχονται από τη δική σας αξιολόγηση. Ένας εξειδικευμένος θεραπευτής θα μπορεί να σας βοηθήσει περισσότερο. Ωστόσο, είναι μια καλή αρχή για να δείτε που βρίσκεστε. Μην ξεχνάτε ότι το πρώτο κέντρο είναι ένα από τα πιο σημαντικά τσάκρα που καθορίζει την επιθυμία μας για ζωή.

Advertisment

Σημείωση: Μέσα στις ερωτήσεις περιλαμβάνεται και ηχητικό υλικό το οποίο θα χρειαστεί να το ακούσετε για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα με 1 λεπτό προτού καταλήξετε στην απάντηση. Γι αυτό ενεργοποιήστε τα ηχεία της συσκευής σας και φροντίστε να έχετε καλή σύνδεση στο διαδίκτυο προτού αρχίσετε το τεστ.

[viralQuiz id=52]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση