Αγάπη δίχως κι εσένα μέσα της δεν υπάρχει!

Πόσες φορές δεν έχεις προσπαθήσει να αποκωδικοποιήσεις την αγάπη, να την σπάσεις σε κομμάτια σαν τα μέλη μιας μαθηματικής εξίσωσης; Πόσες φορές δεν έχεις προσπαθήσει να την αποκτήσεις ως το άπειρο; Πόσες κι άλλες τόσες δεν ήταν οι φορές που απογοητεύτηκες και θέλησες να τα παρατήσεις, να απομονωθείς και να μην ξαναγγίξει την ψυχή και την καρδιά σου κανείς! Ούτε φίλος, ούτε σύντροφος, ούτε συγγενής, ούτε εσύ, κανείς…

- Sponsored Ad -

Ξαφνικά έγινες ο κανείς!

Άραγε πού είσαι εσύ σε όλα αυτά; Πόσο αφέθηκες χωρίς όρια να δίνεις αγάπη και επέτρεπες να σου παίρνουν αγάπη; Γιατί το αγαπάτε αλλήλους το παραποίησες στο πρόσφερε σε όλο τον κόσμο και μην σκεφτείς εσένα, τις δικές σου ανάγκες και την δική σου ανατροφοδότηση εσωτερικής αγάπης; Αγάπης από εσένα προς εσένα!

Η αγάπη συνδέει, η αγάπη ενώνει τον έναν με τον άλλον σε έναν δεσμό που δεν μπορεί να σπάσει όταν δίνουν και οι δύο κι όταν αγαπούν και οι δύο σε αμφιμονοσήμαντη αντιστοίχιση. Μα πώς μπορούν να αγαπούν και οι δύο όταν εσύ δεν αγαπάς εσένα; Σπας την απολυτότητα της εξίσωσης!

Εσύ που διαμηνύεις πως δίνεις τόση αγάπη, πού είναι η αγάπη που δίνεις σε εσένα; Πού είναι το σε αγαπώ εαυτέ μου γι’ αυτό που είσαι στο εδώ και τώρα μου και το πιστεύω σε εσένα γι’ αυτό το φωτεινό που θες και μπορείς να γίνεις αύριο!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από το να μην αγαπάς εσένα! Δεν επιτρέπεται να υποστηρίζεις πως αγαπάς όλο τον κόσμο, πως γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν και στον ίδιο σου τον εαυτό να τραβάς εσύ το χαλί και να μιζεριάζεις πως εσένα δεν σε αγαπά κάνεις!

Αν αναζητάς την αγάπη, αν θυμώνεις που δεν σε βρίσκει ποτέ, πήγαινε μπροστά από έναν καθρέπτη και κοίταξε στα μάτια αυτόν που βλέπεις μπροστά σου. Πες του σε ευχαριστώ για το μέχρι εδώ, χαμογέλασέ του, ζήτα του συγγνώμη που δεν έψαξες τον δρόμο για την καρδιά του και με ένα σε αγαπώ ξεκινήστε από την αρχή χέρι με χέρι την αγάπη. Φώτισε την αγάπη εντός σου γιατί αγάπη δίχως και εσένα μέσα της δεν υπάρχει!

-Sponsored Ad-

Συγγραφέας Ρίνα Σερέτη

Όλη μου η ζωή ένα βιβλίο γραμμένο με γέλιο, με δάκρυ, με αγάπη, με θυμό μα πάνω από όλα με την πρόθεση να καταφέρω να διώξω μακριά κάθετί αρνητικό!

Ιστοσελίδα
Δείτε όλα τα άρθρα
Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε