Ένα ιδιαίτερο τεστ που θα σας δείξει εάν είστε πραγματικά αισιόδοξοι ή απαισιόδοξοι

Ένα ιδιαίτερο τεστ που θα σας δείξει εάν είστε πραγματικά αισιόδοξοι ή απαισιόδοξοι Αυτή την εποχή μοιάζει να είναι εξαιρετικά σύνηθες το να έχουμε

Ένα ιδιαίτερο τεστ που θα σας δείξει εάν είστε πραγματικά αισιόδοξοι ή απαισιόδοξοι

Ένα ιδιαίτερο τεστ που θα σας δείξει εάν είστε
πραγματικά αισιόδοξοι ή απαισιόδοξοι

Αυτή την εποχή μοιάζει να είναι εξαιρετικά σύνηθες το να έχουμε μια απαισιόδοξη οπτική για το μέλλον. Αλλά εάν γυρίζαμε το ρολόι πίσω, θα βρίσκαμε πολλούς περισσότερους αισιόδοξους από ότι απαισιόδοξους, σωστά; Λάθος!

Στην πραγματικότητα η αισιοδοξία σχετίζεται πολύ λιγότερο, από ότι μπορούμε να φανταστούμε, με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούμε. Αυτή η στάση ζωής αποκτάται κατά την πρώιμη παιδική ηλικία. Και έτσι, ακόμα και στις καλύτερες εποχές, μπορούσαμε να δούμε πολλούς ανθρώπους βυθισμένους στη μελαγχολία.

Όλοι μας κινούμαστε σε όλες τις πλευρές. Για παράδειγμα ένας απαισιόδοξος θα αισθανθεί υπέροχα εάν κερδίσει το τζόκερ. Το ίδιο και ένας αισιόδοξος θα αισθανθεί απαισιοδοξία εάν συναντήσει απανωτές ατυχίες. Όμως, τελικά, τείνουμε να επιστρέφουμε στην κανονική μας κατάσταση.

Η ιδιαιτερότητα αυτού του τεστ είναι ότι έχει αναπτυχθεί με τέτοιον τρόπο ώστε οι ερωτήσεις του να βασίζονται στις στατιστικές μελέτες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια για τα κοινά χαρακτηριστικά που μοιράζονται οι αισιόδοξοι και οι απαισιόδοξοι άνθρωποι. Το αποτέλεσμα αυτού του τεστ μπορεί να σας εκπλήξει, διότι οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι είμαστε αισιόδοξοι αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι αληθινά αισιόδοξοι άνθρωποι ήταν και είναι πολύ λίγοι.

Μοιραστείτε το κουίζ για να δείτε τα αποτελέσματά σας


Πείτε μας ποιος είστε για να δείτε τα αποτλέσματά σας

Ένα ιδιαίτερο τεστ που θα σας δείξει εάν είστε πραγματικά αισιόδοξοι ή απαισιόδοξοι Αποτέλεσμα: %%personality%%

Μοιραστείτε το αποτέλεσμα με τους φίλους σας


Google+


0%

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε