,

5 φυτικά έλαια που θρέφουν το δέρμα

Έλαια που χαρίζουν υγεία και λάμψη στην επιδερμίδα σας.

5 φυτικά έλαια που θρέφουν το δέρμα

5 φυτικά έλαια που θρέφουν το δέρμα

Τα έλαια που θα αναφέρουμε παρακάτω είναι πλούσια σε βιταμίνες, ωμέγα λιπαρά και προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες. Χαρίζουν υγεία και λάμψη στην επιδερμίδα σας.

Advertisment

Το έλαιο τριαντάφυλλο, επιδιορθώνει και προστατεύει το δέρμα ενώ παράλληλα το τονώνει, θεραπεύει την ακμή και αντιμετωπίζει τα σημάδια γήρανσης.

Το έλαιο μακαντάμια, επανορθώνει και προστατεύει το δέρμα, αποτρέπει την αφυδάτωση και καθυστερεί την γήρανση του δέρματος.

Το έλαιο σταφυλιού, σφίγγει και τονώνει το δέρμα, μειώνει την εμφάνιση της λιπαρότητας, εξαφανίζει σπυράκια και επανορθώνει κατεστραμμένα κύτταρα.

Το έλαιο Βερίκοκου, καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης, βελτιώνει την ελαστικότητα και λειαίνει της λεπτές γραμμές. Απομακρύνει το έντονο σμήγμα που φράσει τους πόρους.

Το έλαιο κάνναβης, ρυθμίζει την υγρασία και αποτρέπει την αφυδάτωση, χαρίζοντας έντονη ενυδάτωση. Προσφέρει αντηλιακή προστασία και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα.

Δείτε περισσότερα για το σεμινάριο παρασκευής φυσικού σαπουνιού από τον Γιώργο Χαρτοματζίδη με τίτλο: «Σαπούνι από σπίτι»

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Εξέλιξη των ζώων: Τα αρσενικά αναπτύσσουν μεγαλύτερα όπλα, ενώ τα θηλυκά μεγαλύτερο εγκέφαλο
Τι συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα όταν θυμώνουμε
Μπορούν τα ανθοϊάματα Μπαχ να βοηθήσουν στο αδυνάτισμα;
Δυόσμος, Δεντρολίβανο, Βασιλικός | Τα φυτά που αξίζει να έχετε στο παράθυρο της κουζίνας σας

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση