,

Όσο είσαι ακόμα ζωντανός, προλαβαίνεις να ζήσεις!

Μην αφήνεις το χρόνο να φεύγει και να παίρνει μαζί του τη ζωή που θα μπορούσες να έχεις αν δεν φοβόσουν.

Όσο είσαι ακόμα ζωντανός, προλαβαίνεις να ζήσεις!

Όσο είσαι ακόμα ζωντανός, προλαβαίνεις να ζήσεις!

Όσο είσαι ακόμα ζωντανός, προλαβαίνεις να ζήσεις! Προλαβαίνεις να αλλάξεις όσα δεν άλλαξες, να πεις όσα δεν είπες, να κάνεις όσα δεν έκανες!

Advertisment

Όσο είσαι ακόμα ζωντανός, προλαβαίνεις να πας σε μέρη που θέλησες να δεις, να γνωρίσεις ανθρώπους που σε περιμένουν κάπου, να ανακαλύψεις εμπειρίες που μόνο φανταζόσουνα.

Όσο είσαι ακόμα ζωντανός, προλαβαίνεις να μάθεις. Γιατί υπάρχουν χιλιάδες πράγματα για να μάθεις ακόμα… Και προλαβαίνεις να πάθεις. Γιατί τι νόημα έχει η ζωή αν δεν γνωρίσεις τα όριά σου;

Όσο είσαι ζωντανός, προλαβαίνεις να διορθώσεις τα λάθη που έκανες. Μα κι αν δεν μπορέσεις τελικά με τον τρόπο που θα ‘θελες, προλαβαίνεις να συγχωρήσεις τον εαυτό σου και τους άλλους για τα λάθη που δε διορθώνονται.

Όσο είσαι ζωντανός προλαβαίνεις να νιώσεις! Να νιώσεις χωρίς να φοβάσαι τι θα πουν οι άλλοι, χωρίς να πρέπει να απολογηθείς γι’ αυτά που ένιωσες.

Όσο είσαι ζωντανός προλαβαίνεις να τολμήσεις. Και προλαβαίνεις να γνωρίσεις εκείνο το κομμάτι του εαυτού σου που περιμένει υπομονετικά να ακουστεί, να εκφραστεί, να μεγαλουργήσει.

Γι’ αυτό μην καθυστερείς. Μην αφήνεις το χρόνο να φεύγει και να παίρνει μαζί του τη ζωή που θα μπορούσες να έχεις αν δεν φοβόσουν. Αν δεν φοβόσουν τους άλλους, μα πιο πολύ τον εαυτό σου. Ζήσε τώρα που είσαι ακόμα ζωντανός. Γιατί όσο είσαι ζωντανός, προλαβαίνεις ακόμα να ζήσεις!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Αν φροντίζεις το νου σου όπως ένας καλός κηπουρός φροντίζει τον κήπο του, τότε θα γίνει πολύ πιο γόνιμος από όσο φαντάστηκες ποτέ
H ζωή δεν είναι σύντομη όταν την αποκτούμε, αλλά την κάνουμε εμείς σύντομη σπαταλώντας την
«Η ευτυχία βρίσκεται μέσα σου ανεξαρτήτως των εξωτερικών συνθηκών» | Επίκτητος
Η θετική πλευρά της απόρριψης, σύμφωνα με τους επιστήμονες

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση