Το τεστ που μπορεί να βρει εάν είστε άνδρας ή γυναίκα

Το τεστ που μπορεί να βρει εάν είστε άνδρας ή γυναίκα Τελικά είμαστε ίδιοι ή διαφέρουμε; Δεκάδες έρευνες, θεωρίες και προκαταλήψεις υπάρχουν διαθέσιμες στην

Το τεστ που μπορεί να βρει εάν είστε άνδρας ή γυναίκα

Το τεστ που μπορεί να βρει εάν είστε άνδρας ή γυναίκα

Τελικά είμαστε ίδιοι ή διαφέρουμε; Δεκάδες έρευνες, θεωρίες και προκαταλήψεις υπάρχουν διαθέσιμες στην φαρέτρα καθενός ώστε να προβάλλει επιχειρήματα ή αντεπιχειρήματα που θα ενισχύουν τις απόψεις και τις θέσεις του.

Advertisment

Πριν λίγα χρόνια, η Εναλλακτική Δράση είχε δημοσιεύσει ένα εκτεταμένο άρθρο σχετικά με τις διαφορές των ανδρών και των γυναικών, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν διάφορες έρευνες. Τότε, είχε ξεκινήσει ένας μεγάλος διάλογος με επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα.

Ο καλύτερος τρόπος όμως για να διαπιστώσουμε αν όντως είμαστε διαφορετικοί είναι απλός. Συγκεντρώσαμε τις έρευνες και τις μελέτες που υποστηρίζουν τη διαφορετικότητα των φύλων και μετατρέψαμε τα ευρήματά τους σε διασκεδαστικές ερωτήσεις και οπτικοποιημένες δηλώσεις ή γρίφους.

Κάθε ερώτηση συνδέεται με μια υποτιθέμενη διαφορά που έχει εντοπιστεί στους εγκεφάλους των δύο φύλων. Και κάθε μία στηρίζεται σε κάποια μελέτη ή σχετική έρευνα. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε ειλικρινά και αυθόρμητα χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.

Advertisment

Έγκυρο ή όχι; Εσείς θα αποφανθείτε!

Ενημέρωση 16/12/2016 14:09 π.μ. : Από 58.000 ανθρώπους περίπου που έχουν ολοκληρώσει το τεστ μέχρι αυτή τη στιγμή, αποφάσισαν να σχολιάσουν οι 176. Από τους 176, οι 37 είπαν ότι έπεσε έξω. Σε ποσοστά αυτό σημαίνει ότι το τεστ πέφτει μέσα κατά περίπου 79%.

Παρακαλούμε πολύ γράψτε στα σχόλια εάν το τεστ σας καθόρισε σωστά ή όχι ώστε να δούμε σε τι ποσοστό όντως μπορούμε να πούμε ότι διαφέρουμε.

Αν και από τους τόσους χιλιάδες χρήστες, το ποσοστό που σχολίασε είναι αρκετά μικρό, τα υπάρχοντα σχόλια μπορούν να μας δώσουν μια σχετική εικόνα. Το τεστ θα παραμείνει ζωντανό και η στατιστική του πλέον θα ανανεώνεται ανά εβδομάδα, ούτως ώστε μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου να έχουμε συγκεντρώσει έναν μεγάλο αριθμό σχολίων και να βγάλουμε ένα οριστικό και ασφαλές συμπέρασμα.

[viralQuiz id=92]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση