Η υπομονή είναι στάση ζωής

Η υπομονή μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Μαθαίνουμε μέσα από αυτή.

Η υπομονή είναι στάση ζωής

Η υπομονή είναι στάση ζωής

Γράφει η Βάσω Καρλή

Η Υπομονή είναι ένα αγαθό που δε χαρίζεται αλλά αποκτάται με το πέρασμα του χρόνου. Δοκιμάζουμε τα όρια και τις αντοχές μας και μας δίνεται η δυνατότητα να μάθουμε να τη διαχειριζόμαστε με ψυχραιμία. Η υπομονή είναι μια διαδικασία την οποία καλούμαστε να την υπηρετήσουμε.

Νέος είναι αυτός που κάνει όνειρα

Οπλίζεσαι με υπομονή όταν έχεις θέληση για ζωή. Γινόμαστε πιο δυνατοί και συμβουλεύουμε με τη σειρά μας και άλλους να κάνουν υπομονή. Είναι άξιοι σεβασμού οι άνθρωποι που καρτερικά υπομονεύουν κάποιες καταστάσεις που περνούν. Αυτό που θα αποκομίσουν είναι να βγουν νικητές και να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η υπομονή μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Μαθαίνουμε μέσα από αυτή να ακούμε πιο προσεκτικά το συνομιλητή μας, δε βιαζόμαστε να απαντήσουμε, επεξεργαζόμαστε τα λόγια του και η κουβέντα μας αποκτά βαρύτητα και σοφία. Η υπομονή θα ηρεμήσει το “είναι” μας, θα φέρει τη γαλήνη στο πρόσωπό μας και θα γλυκάνει την ψυχή μας. Όταν κάνουμε υπομονή είναι σαν να αλλάζουμε στάση ζωής. Βάζουμε τέλος στην ανυπομονησία και αποφεύγουμε τυχόν τασκωμούς και εντάσεις.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε