Πώς να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους με φυσικό τρόπο

6 φυσικοί τρόποι να αντιμετωπίσετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Πώς να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους με φυσικό τρόπο

Πώς να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους με φυσικό τρόπο

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια είναι ένα ενοχλητικό φαινόμενο και πολλοί που ζουν μαζί τους, ειδικά οι γυναίκες, επιθυμούν διακαώς να τους εξαφανίσουν. Οι λόγοι που μπορεί να ευθύνονται για τη δημιουργία τους ποικίλουν. Από την κληρονομικότητα μέχρι την πάροδο της ηλικίας και τη γήρανση, οι παράγοντες που παίζουν ρόλο στη δημιουργία των μαύρων κύκλων είναι πολλοί και διαφορετικής φύσης.

6 φυσικοί τρόποι να αντιμετωπίσετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια

1. Κοιμηθείτε καλά

Ένας καλός ύπνος το βράδυ, θα βοηθήσει τον οργανισμό σας να καταπολεμήσει τους μαύρους κύκλους. Αν και η ποσότητα ύπνου που χρειάζεται κάποιος, διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, ο μέσος όρος είναι 6-9 ώρες. Φροντίστε λοιπόν, να κοιμάστε επαρκώς και να ακολουθείτε ένα σταθερό πρόγραμμα στον βραδινό σας ωράριο.

Φυσική αντιμετώπιση των ρυτίδων με ρακί!

2. Ελλατώστε το αλάτι

Η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλατιού, οδηγεί σε αυξημένη κατακράτηση υγρών και αφυδάτωση. Το γεγονός αυτό ευθύνεται για τη σταδιακή εμφάνιση των μαύρων κύκλων στα μάτια. Φροντίστε να μένετε ενυδατωμένοι, λοιπόν, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

3. Βάλτε κρύες κομπρέσες

Αν τοποθετήσετε κάτι κρύο στα μάτια σας, για 10-20 λεπτά, θα αντιμετωπίσετε δραστικά το πρήξιμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρύες κομπρέσες, παγάκια τυλιγμένα σε μια πετσέτα, ή ακόμα και να ακουμπήσετε ένα κρύο κουταλάκι στην περιοχή.

https://enallaktikidrasi.com/2017/03/pws-exafanisete-maurous-kuklous-fysiko-tropo/

4. Χρησιμοποιήστε κομμένο αγγούρι σε φέτες

Είναι πασίγνωστο πως το αγγούρι βοηθάει σε αυτές τις περιπτώσεις. Βάλτε ένα αγγούρι στο ψυγείο ώστε να κρυώσει, κόψτε δύο λεπτές φέτες κα ιτοποθετήστε τις στα μάτια σας. Χαλαρώστε για λίγα λεπτά και αφήστε το να… κάνει τη δουλειά του!

5. Τοποθετήστε σακουλάκια τσαγιού

Το τσάι περιέχει τανίνες οι οποίες δρουν πολύ αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση του πρηξίματος. Βάλτε ένα υγρό και δροσερό σακουλάκι τσαγιού στο κάθε μάτι και αφήστε το για 2-5 λεπτά.

6. Ελέγξτε τις αλλεργίες σας

Ένας όχι και τόσο γνωστός λόγος εμφάνισης μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια, είναι η αλλεργία. Πολλές φορές μπορεί να προκληθούν οι σακούλες στα μάτια ως παρενέργεια από κοινές αλλεργίες, όπως στη σκόνη και τη γύρη.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε