, , , ,

Ο Νόμος της Διάνοιας και πώς να βγαίνετε κερδισμένοι!

Ο Νόμος της Διάνοιας και πώς να βγαίνετε κερδισμένοι! Υπάρχει ένας κοσμικός νόμος και αυτός ο νόμος βρίσκεται μέσα σας. Δεν μπορείτε να κερδίσετε

Ο Νόμος της Διάνοιας και πώς να βγαίνετε κερδισμένοι!

Ο Νόμος της Διάνοιας και πώς να βγαίνετε κερδισμένοι!

Υπάρχει ένας κοσμικός νόμος και αυτός ο νόμος βρίσκεται μέσα σας. Δεν μπορείτε να κερδίσετε ή να χάσετε κάτι, παρά μόνο μέσω του νου σας.

Advertisment

Γιατί ο νόμος είναι απόλυτα δίκαιος.
Δεν μπορείτε να δίνετε στα παιδιά σας ευχές και ταυτόχρονα κατάρες.
Δεν μπορείτε να γελάτε και ταυτόχρονα να κλαίτε.
Δεν μπορείτε με την ίδια ανάσα να εξαίρετε και να αποκηρύσσετε.
Δεν μπορείτε να πείτε “Το παιδί μου – το Άπειρο Ον το καθοδηγεί” και την ίδια στιγμή να λέτε “Αυτό το παιδί είναι εντελώς μπερδεμένο”.
Όχι, δεν μπορείτε να σκέφτεστε ταυτόχρονα δυο αντίθετα πράγματα.
Αν εξαίρετε στο μυαλό σας το σύντροφό σας, τότε ο γάμος, με τα χρόνια, θα γίνεται όλο και περισσότερο ευλογημένος και πιο όμορφος. Γιατί;

Γιατί θα εξαίρετε τη Θεία Φύση που υπάρχει στον καθένα σας. Αν σταθείτε στις αδυναμίες, στις παραλείψεις, στις ιδιαιτερότητες και τις δυσμορφίες (όλοι τις έχουμε), τότε ενισχύετε αυτές τις καταστάσεις στο άλλο άτομο και κατά συνέπεια στον εαυτό σας. Είναι σαν να τρώτε από ένα κάδο απορριμμάτων. Γίνεστε ρακοσυλλέκτες κι έχετε ήδη πάρει διαζύγιο, αφού έχετε χωρίσει από την αρμονία, τη γαλήνη, την αγάπη, τη χαρά, την ομορφιά, την ευγένεια, την καλή θέληση και την κατανόηση. Γιατί αυτό είναι το διαζύγιο. Το διαζύγιο βγαίνει πρώτα στο μυαλό σας. Και τότε ξεκινούν τα προβλήματα.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εξαίρετε τη Θεία Φύση του συντρόφου σας και να αναγνωρίζετε πως το Άπειρο Ον τον ή την καθοδηγεί. Η Θεϊκή δίκαιη ενέργεια βασιλεύει στο ανώτερο. Η Θεία αγάπη διαποτίζει το νου και την καρδιά του άλλου ατόμου. Και τότε, με τα χρόνια, ο γάμος ή η φιλία γίνονται όλο και πιο ευλογημένα.

Advertisment

Δεν μπορείτε να χάσετε ούτε και να κερδίσετε τίποτε, παρά μόνο μέσω του νου σας.
Δεν μπορείτε.
Δεν θα παραδεχτείτε την απώλεια.

Ας υποθέσουμε ότι χάσατε 30.000 ευρώ από κάποιον απατεώνα που σας ξεγέλασε. Πιθανότατα δεν χρησιμοποιήσατε τις πέντε αισθήσεις σας. Πιθανότατα δεν τον ελέγξατε, δεν τον ψάξατε με ένα δικηγόρο ή χρηματομεσίτη, δεν ερευνήσατε το υπόβαθρό του. Δεν κάνατε τίποτε από όλα όσα έπρεπε να κάνετε. Ήσαστε απρόσεχτοι, αδιάφοροι, απαθείς, αποχαυνωμένοι και τεμπέληδες. Ούτε καν την κοινή λογική δεν χρησιμοποιήσατε.

Τότε, παραδέχεστε ότι χάσατε. Κι αν παραδεχτείτε ότι χάσατε, τότε έτσι θα είναι. Δεν μπορείτε να χάσετε ή να κερδίσετε τίποτε, παρά μόνο μέσω του νου σας. Σας επαναφέρω, λοιπόν, στη γνώση των νόμων της διάνοιας. Στην κυριολεξία χάσατε τα χρήματά σας. Αν, όμως, ισχυριστείτε με το μυαλό σας πως τώρα είστε πνευματικά και διανοητικά ταυτισμένοι με τα 30.000 ευρώ, θα σας επιστραφούν βάσει του Θείου νόμου και τάξης. Γιατί το υποσυνείδητό σας θα μεγεθύνει και θα πολλαπλασιάσει αυτό στο οποίο είστε επικεντρωμένοι. Αρνείστε την απώλεια. Δεν αποδέχεστε την απώλεια στο μυαλό σας. Επομένως, δεν μπορείτε να χάσετε.

Αυτός είναι ο νόμος της διάνοιας.
Δεν μπορείτε να κερδίσετε παρά μονάχα στο νου σας.
Δεν μπορείτε να πουλήσετε ένα σπίτι αν δεν το πουλήσετε πρώτα διανοητικά.
Δεν μπορείτε να αγοράσετε ένα ζευγάρι παπούτσια αν δεν το αγοράσετε πρώτα διανοητικά.
Δεν μπορείτε να βρείτε μια δουλειά αν δεν την αποδεχτείτε πρώτα διανοητικά.
Το σώμα δεν κάνει τίποτε. Τα δάκτυλά σας δεν γράφουν την επιταγή.
Το μυαλό σας είναι αυτό που κάνει τα δάκτυλά σας να γράψουν την επιταγή.

Αυτά διδάσκω στους ανθρώπους. Πράγματι, μια γυναίκα έχασε 30.000 ευρώ.

“Προσέχω τις αρνητικές σκέψεις μου. Αποβάλλω από το νου μου οτιδήποτε αρνητικό υπεισέρχεται. Έχω πίστη στην Άπειρη Δύναμη και Παρουσία που εργάζεται πάντα για το καλό. Η πίστη μου στρέφεται στην καλοσύνη και την καθοδήγηση του Απείρου.
Ανοίγω το νου μου και την καρδιά μου στην εισροή του Θείου Πνεύματος.
Ανακαλύπτω μια αυξημένη αίσθηση δύναμης, σοφίας και κατανόησης.
Ταυτίζομαι διανοητικά και συναισθηματικά με τα 30.000 ευρώ και ξέρω πως δεν μπορώ να χάσω τίποτε παρά μόνο μέσω του νου μου, πράγμα που αρνούμαι να δεχτώ απόλυτα, οριστικά και κατηγορηματικά.
Ξέρω τον τρόπο που δουλεύει το υποσυνείδητο.
Μεγεθύνει αυτά που θα του εναποθέσω.
Επομένως, τα χρήματά μου επιστρέφουν σε μένα”.
Και σ΄αυτή τη γυναίκα επανήλθαν, πολλαπλασιασμένα και μεγεθυμένα.
Είναι ο Θεός σε δράση.

“Με τη δύναμη του υποσυνείδητου γεμίστε αυτοπεποίθηση” Dr. Joseph Murphy εκδόσεις Διόπτρα

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

spiliotis2
acropolis
IFS: Η θεραπεία Εσωτερικών Οικογενειακών Συστημάτων είναι μια επαναστατική προσέγγιση του ανθρώπινου ψυχισμού
askiseis arhtrosis

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση