,

Althemis Store: Το καταπράσινο κατάστημα που φέρνει τη φύση στο κέντρο της Αθήνας

Φέραμε τη φύση στο κέντρο της Αθήνας! Αυτό είναι το μότο του Althemis Store Quality Herbal Products, ενός “καταπράσινου” καταστήματος, που έχει την έδρα

Althemis Store

Φέραμε τη φύση στο κέντρο της Αθήνας! Αυτό είναι το μότο του Althemis Store Quality Herbal Products, ενός “καταπράσινου” καταστήματος, που έχει την έδρα του στη στοά Πεσμαζόγλου, στο κέντρο της Αθήνας. Το Althemis Store αποτελεί το πρώτο κατάστημα της εταιρείας althemis, η οποία από το 2013 έχει μπει δυναμικά στο χώρο της μεταποίησης βοτάνων και την παρασκευή φυσικών καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής.

Η έδρα της βρίσκεται στο Κιλκίς και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που στόχο έχει να προσφέρει ποιοτικά φυσικά προϊόντα, αλλά και υπηρεσίες, που έχουν να κάνουν με τα βότανα, τη φυτοθεραπεία και την αρωματοθεραπεία. Δυο αδέρφια, ένας γεωπόνος και μια φαρμακοποιός, είναι οι εμπνευστές αυτού του εγχειρήματος!

Advertisment

Οι ιδρυτές της althemis επί το έργον! Τα βότανα που χρησιμοποιούμε έρχονται κατευθείαν από τη φύση στο εργαστήριό μας

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι πολύ συγκεκριμένη και αφορά όλη τη διαδικασία, από την παραγωγή μέχρι τη διαφήμιση. Στόχος είναι, ο τελικός κταναλωτής να λαμβάνει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα χωρίς πρόσθετα κόστη. Γι’ αυτό, σε όλες τις διαφημίσεις της althemis συμμετέχουν φίλοι της εταιρείας, οι οποίοι την ίδια στιγμή είναι και αυτοί που δοκιμάζουν καθημερινά τις πιο απίστευτες ιδέες για καινούρια προϊόντα! Στη συνέχεια, οι ιδέες αυτές γίνονται πράξη και προσφέρονται στο κοινό, με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και τιμή.

Φωτογραφική καμπάνια 2016 για την ανδρική σειρά περιποίησης γενειάδας. Τα προϊόντα της διατίθενται και σε επιλεγμένα barber shops

Στο κατάστημα Althemis Store θα βρείτε φυσικά όλα τα προϊόντα της εταιρείας althemis: Μεγάλη ποικιλία βοτάνων και μπαχαρικών, βάμματα, αιθέρια έλαια, αλλά και καλλυντικά περιποίησης προσώπου και σώματος. Η εταιρεία επίσης διαθέτει και eshop, με τα δικά της προϊόντα, τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.althemis.gr

Advertisment

Στο κατάστημα, θα βρείτε επίσης προϊόντα άλλων εταιρειών, γνωστών και καταξιωμένων στο χώρο των φυσικών προϊόντων, όπως η Erbolario, η Weleda, η A. Vogel, η Aboca, το εργαστήριο φυτικών καλλυντικών Myrro και το εργαστήρι σαπουνιών Fisika, η ελληνική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής Rizes και η Kaloe, άλλη μια ελληνική εταιρεία, με εξαιρετικά προϊόντα αλόης. Η Ειρήνη βρίσκεται πάντα εκεί, για να σας προτείνει αυτό που πραγματικά χρειάζεστε, αλλά και για να φτιάξετε μαζί, το δικό σας, εξειδικευμένο προϊόν, που ταιριάζει στις ανάγκες σας, συνδυάζοντας εξαιρετικές πρώτες ύλες, όπως αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια βάσης, άργιλο, τζελ αλόης και πολλά άλλα.

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε αιθέρια έλαια, συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά, βότανα, μπαχαρικά και προϊόντα μέλισσας, όλα φτιαγμένα με πολύ μεράκι!

Όμως, το Althemis Store δεν είναι απλά άλλο ένα κατάστημα με φυσικά προϊόντα. Στον χώρο του, πολύ συχνά, διοργανώνονται διάφορα σεμινάρια και εκδηλώσεις, για υγιεινή διατροφή, παρασκευές καλλυντικών, σαπουνιών, βασικές γνώσεις αρωματοθεραπείας, και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του καταστήματος (www.althemisstore.com)

Ο υπέροχος πάγκος, που δεσπόζει στο εσωτερικό του καταστήματος, δεν είναι απλά διακοσμητικός. Είναι το πιο χρήσιμο – εκτός από εντυπωσιακό – στοιχείο του χώρου. Είναι ο πάγκος στον οποίο μπορείτε να γνωρίσετε εμπειρικά τα βότανα και τις ιδιότητές τους.

Σεμινάρια, τόσο θεωρητικού όσο και πρακτικού περιεχομένου διοργανώνονται κάθε εβδομάδα στον χώρο αυτό. Οι χρήσεις των βοτάνων, οι ιδιότητές τους, απλές αλλά και πιο σύνθετες παρασκευές καλλυντικών, βαμμάτων και ελαίων, είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει σε αυτόν το πολύ πρωτότυπο και φιλικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας.

Στα σεμινάρια οι μαθητές μας παρασκευάζουν τα δικά τους προϊόντα από αποκλειστικά φυσικές πρώτες ύλες
Στα σεμινάρια οι μαθητές μας παρασκευάζουν τα δικά τους προϊόντα από αποκλειστικά φυσικές πρώτες ύλες

Το Althemis Store, σας περιμένει, να γνωρίσετε τα μυστικά της φύσης και να επιλέξετε πρωτότυπα αλλά και πολύ χρήσιμα και μοναδικά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα ποτήρι ζεστό κρασί ή τσάι με αρωματικά βότανα θα σας περιμένει τις ημέρες των γιορτών στη στοά Πεσμαζόγλου, να σας χαλαρώσει και να σας μυήσει στον κόσμο των βοτάνων!

Ανδρική περιποίηση: Λάδι για μούσι, κερί για μουστάκι και το απαραίτητο χτενάκι για σωστό στυλιζάρισμα!
Υπέροχα μείγματα μπαχαρικών, για να κάνετε τα πιάτα των γιορτών ακόμη πιο νόστιμα και μοναδικά!
Προϊόντα περιποίησης προσώπου με βλέννα σαλιγκαριού. Μια δοκιμή θα σας πείσει!
Η παιδική σειρά της εταιρείας Erbolario είναι ότι καλύτερο για τη φροντίδα των μικρών μας φίλων

Althemis Store Quality Herbal Products
Πανεπιστημίου 39, Αθήνα ΤΚ. 10564
www.althemisstore.com
email: info@althemisstore.com
fb: @AlthemiStoreAthens
τηλ. 210 3239971

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Το θαυματουργό βότανο που προφυλάσσει το πεπτικό και «υπόσχεται» αναγέννηση των νεύρων
Minerva Red: H επέλαση της αφρικανικής σκόνης όπως αποτυπώθηκε από τον δορυφόρο
Γιατί έχουν αλλάξει χρώμα οι ωκεανοί τα τελευταία 20 χρόνια;
Explainer video: Τι είναι οι πόλεις των 15 λεπτών και πώς μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση