Ο Μάριος Γιαννάκου, κατάγεται από τη Δράμα και έχει σπουδάσει γερμανική φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι αθλητής υπεραποστάσεων και έχει πάρει μέρος σε κάποιες από τις δυσκολότερες διαδρομές στην Ελλάδα όπως ο ROUT των 170 χιλιομέτρων στα βουνά της Ροδόπης. Τα σύνορα της χώρας μας όμως, φαίνεται πως δεν είναι αρκετά για να κρατήσουν τον Μάριο… αφού θα τρέξει στον αγώνα ROVANIEMI150 στον Αρκτικό κύκλο!

Ο Έλληνας αθλητής υπεραποστάσεων Μάριος Γιαννάκου, ταξιδεύει στον Αρκτικό κύκλο για αγώνα 150 χλμ!

Ο αγώνας ROVANIEMI150 είναι ένας αγώνας επιβίωσης και περιπέτειας μήκους 150 χιλιομέτρων στην Αρκτική όπου οι αθλητές καλούνται σε θερμοκρασίες κάτω των 30 βαθμών Κελσίου να σέρνουν τρέχοντας το έλκηθρό τους με τον υποχρεωτικό εξοπλισμό. Εντός 42 ωρών, χωρίς ύπνο, πρέπει να καλύψουν αυτήν την απόσταση σε θερμοκρασίες αρκτικού ψύχους.

Ο Έλληνας αθλητής υπεραποστάσεων Μάριος Γιαννάκου, ταξιδεύει στον Αρκτικό κύκλο για αγώνα 150 χλμ!

Ο Μάριος, ανήκει στην ομάδα των αρθρογράφων της Εναλλακτικής Δράσης. Η τεράστια θέληση, η δύναμη ψυχής και το αδιάκοπο κυνήγι του Μάριου για περιπέτεια, είναι μερικά από τα στοιχεία που τον ξεχωρίζουν αλλά και εμπνέουν όλους εμάς βλέποντάς τον να ξεπερνάει τον ένα εμπόδιο μετά το άλλο. Από την πλευρά μας, δεν μπορούμε παρά να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο τολμηρό αυτό εγχείρημα στον μακρινό Αρκτικό κύκλο. Είμαστε σίγουροι πως δεν θα παρουσιαστεί απλά αντάξιος των προσδοκιών, αλλά για ακόμη μια φορά θα ξεπεράσει τα όριά του καταφέρνοντας αυτό που για τους περισσότερους από εμάς… φαντάζει αδύνατο!

Καλή επιτυχία Μάριε, σου ευχόμαστε να κατακτήσεις και αυτόν τον στόχο… μέχρι τον επόμενο! #MeTonMario

-Sponsored Ad-

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε