,

Τα διπλά κρεβάτια που κοιμίζουν δύο ξένους…

Ο σύντροφός σας, ανήκει στην ομάδα σας. Δεν είστε σε διαφορετικά στρατόπεδα. Το να βρίζουμε, να κρίνουμε, να υποθάλπτουμε τον “άνθρωπό” μας και να

Τα διπλά κρεβάτια που κοιμίζουν δύο ξένους...

Ο σύντροφός σας, ανήκει στην ομάδα σας. Δεν είστε σε διαφορετικά στρατόπεδα. Το να βρίζουμε, να κρίνουμε, να υποθάλπτουμε τον “άνθρωπό” μας και να συνεχίζουμε να τον έχουμε στη ζωή μας όχι μόνο δεν δείχνει σεβασμό προς εκείνον αλλά και απέναντι στην επιλογή μας. Το να τον κατηγορούμε δεξιά αριστερά φέρνει σε δύσκολη θέση τους γύρω μας αλλά μειώνει και όλη την προσπάθεια που έχουμε κάνει για αυτή τη σχέση.

Και αν είναι κακός με την αγάπη, αν σας συμπεριφέρεται άσχημα… αναρωτηθείτε… «γιατί μένω». Υπάρχει ευθύνη, είτε μείνεις είτε φύγεις. Αν αποφασίσεις να μείνεις στη σχέση φρόντισε την, αγκάλιασέ την, μην της λες ψέματα, νιώσε την ομάδα σου. Είστε συναθλητές, είστε συνταξιδιώτες. Μη χάνεις τον εαυτό σου απαντώντας στη βία με βία, στο ψέμα με ψέμα, στην απιστία με απιστία. Αν σε ξεπερνάς, αν σε χάνεις, αν σε κακοποιείς, φύγε.

Advertisment

Αν όμως μείνεις… σε παρακαλώ μη πληγώνεις την αγάπη. Γίνετε ομάδα δράσης, πολεμήστε για τον έρωτα σας, κάντε μαζί την επανάσταση που χρειάζεται αυτός ο κόσμος.

Πήξαμε στα διπλά κρεβάτια που κοιμίζουν δυο ξένους. Δε τα χωράει ο νους μας άλλο.

Αν μείνεις… μείνε για όλα εκείνα που σας ενώνουν… Τι είναι εκείνο που ερωτεύτηκες σε εκείνη, τι θαυμάζεις επάνω του, ποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του σου αρέσουν;

Advertisment

Αν είναι να μείνεις. Σε παρακαλώ… μείνε με όλη σου την καρδιά.

Latest posts by Χαρά Βλαχοδήμου (see all)

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η φράση που καταστρέφει τις σχέσεις, σύμφωνα με ψυχολόγο του Χάρβαρντ
Πενθώντας μία σχέση, πενθώντας για μία σχέση ή πενθώντας σε μία σχέση;
Οικογένεια... ένας θεσμός με πολλές δομές
Soft ghosting | Τι είναι και τα σημάδια για να καταλάβετε ότι το έχετε πάθει

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση