, ,

Οι πιο ωραίες στιγμές είναι εκείνες που τις γνωρίζουμε μόνο εμείς…

Άφησε το κινητό για λίγο και κοίταξέ με. Είμαι κοντά σου και προσπαθώ να σου μιλήσω, τις ώρες που με αγνοείς για να στέλνεις

Οι πιο ωραίες στιγμές είναι εκείνες που τις γνωρίζουμε μόνο εμείς...

Άφησε το κινητό για λίγο και κοίταξέ με. Είμαι κοντά σου και προσπαθώ να σου μιλήσω, τις ώρες που με αγνοείς για να στέλνεις μηνύματα και να μπαίνεις στο προφίλ σου. Τη στιγμή εκείνη που αφήνεις την πραγματικότητα να ξεγλιστρά από τα χέρια σου επειδή φοβάσαι να αποστερηθείς έστω και για λίγο μία ηλεκτρική συσκευή.

Όλη μέρα μπροστά από ένα κινητό και μία οθόνη. Μία ζωή που χάνεται και αγωνίζεται να τραβήξει την προσοχή σου, έστω και για λίγο. Μία ώρα του ‘’θα μπω για λίγο και θα βγω’’ που καταλήγει σε ώρες ατελείωτες. Μία φράση τύπου ‘’θα στείλω ένα μήνυμα’’ που καταλήγει σε ένα κινητό προσκολλημένο στο αυτί ώρες ατελείωτες.

Advertisment

Άφησε το κινητό για λίγο και κοίταξε τον κόσμο γύρω σου. Τα δέντρα, τη φύση, τον ουρανό, τους ανθρώπους. Κλείσε το και για λίγη ώρα, βγες έξω στη φύση για περπάτημα και τρέξιμο. Μην το αφήνεις να σε κυριεύει, μην το αφήνεις να είναι η πρωταρχική σκέψη στη ζωή σου, εκτός από τις απαραίτητες επικοινωνίες που πρέπει να έχεις.

Οι πιο ωραίες στιγμές είναι εκείνες που τις γνωρίζουμε μόνο εμείς, εκείνες που δεν ανέβηκαν σε κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης και δεν πήραν κανένα ‘’μου αρέσει’’. Εκείνες που ξέρουμε μόνο εμείς και κανένας άλλος. Άφησε για λίγο το κινητό στην άκρη και ξεκίνησε να ζεις πραγματικά.

Photo: Author/Depositphotos

Advertisment

Latest posts by Μαρία Σκαμπαρδώνη (see all)

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

«Δεν είμαι αυτό που μου συνέβη. Είμαι αυτό που επέλεξα εγώ να γίνω» | Καρλ Γιουνγκ
«Και οι λέξεις φλέβες είναι. Μέσα τους αίμα κυλάει» | Γ. Ρίτσος
Οι πιο «τρομακτικές» μάσκες είναι εκείνες που δεν φαίνονται...
Η ζωή δεν φοράει φίλτρα, δεν στολίζεται για να πάρει like, δεν κάνει giveaway τον χρόνο της

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση