Εσύ ορίζεις τη μοίρα σου…

Ο νόμος της έλξης ορίζει ότι τα όμοια έλκονται, άρα όταν κάνουμε μια σκέψη, προσελκύουμε ταυτόχρονα και άλλες όμοιές της. Είναι υπάκουος. Όπου εστιάσουμε

Εσύ ορίζεις τη μοίρα σου...

Ο νόμος της έλξης ορίζει ότι τα όμοια έλκονται, άρα όταν κάνουμε μια σκέψη, προσελκύουμε ταυτόχρονα και άλλες όμοιές της. Είναι υπάκουος. Όπου εστιάσουμε την προσοχή μας, ανεξάρτητα από το τι είναι, θετικό ή αρνητικό, ο νόμος της έλξης θα μας δώσει αυτό ακριβώς που ζητήσαμε, κάθε φορά.

Ουσιαστικά, ζητάμε την υλοποίησή του. Οι σκέψεις είναι μαγνητικές και η καθεμιά έχει την δική της συχνότητα… Τέλος, οι σκέψεις μας γίνονται πράγματα. Συγχαρητήρια! Έχουμε πετύχει τα όσα θέλουμε ή δεν θέλουμε!

Advertisment

Είναι αυτό που βιώνετε και αυτό που πραγματικά θέλετε; «Υπάρχει οικονομική κρίση!», «Τα πράγματα είναι δύσκολα!». Σας θυμίζουν κάτι αυτές οι δηλώσεις; Πιστεύω πως ναι. Πιάνετε τον εαυτό σας να περιτριγυρίζεται από συζητήσεις με θέμα τους την οικονομική κρίση με όλα τα συνεπακόλουθά της και γενικά συζητήσεις με θέμα τους την «έλλειψη»; Υποθέτω πως και εδώ η απάντηση είναι ναι.

Άρα, ενθυμούμενοι τα αρχικά αναφερόμενα, αντιλαμβάνεστε τι κάνουμε εάν μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει, είμαστε περιτριγυρισμένοι από συζητήσεις με θέμα τους την οικονομική κρίση με όλα τα συνεπακόλουθά της και γενικά συζητήσεις με θέμα τους την «έλλειψη». Η προσοχή και η σκέψη μας είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι εστιασμένη εκεί! Αν επιθυμείτε να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας, αλλάξτε συχνότητα αλλάζοντας τις σκέψεις σας. Ας συνοψίσουμε τώρα το πώς μπορείτε να το χειριστείτε αυτό.

1. Ξεκινήστε με το να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτό που θέλετε και όχι αυτό που δεν θέλετε, δηλαδή την έλλειψη του οτιδήποτε είναι αυτό, χρήματα, σχέση κτλ. (Να έχετε υπόψη σας ότι και τα λεφτά δεν είναι τίποτα άλλο παρά ενέργεια).

Advertisment

2. Αποφύγετε τη συμμετοχή σε παντός είδους συζητήσεις που θέμα τους έχουν την έλλειψη. Με άλλα λόγια αρνηθείτε να συμμετάσχετε στο «πάρτι μιζέριας» όπως αρέσκομαι στο να το αποκαλώ. Αντί τούτου, επιδιώξτε την επαφή και παρατηρήστε άτομα τα οποία έχουν ήδη πετύχει τα όσα επιθυμείτε.

3. Εστιαστείτε στα ήδη καλώς έχοντας στη ζωή σας και νιώστε ευγνωμοσύνη γι’ αυτά. Πέστε ένα ευχαριστώ για τα καλώς έχοντα. Είμαι σίγουρη ότι ούτε και ολίγα είναι και ότι στην ουσία είστε ήδη πλούσιοι.

Τα όμοια τους έλκουν τα όμοιά τους, θυμάστε; Το Σύμπαν ανταποκρίνεται στη δονητική συχνότητά μας. Όσο πιο υψηλή είναι, τόσο πιο θετικά και αυτά που βιώνουμε στην πραγματικότητά σας.  Το συναίσθημα της ευγνωμοσύνης έχει την πιο υψηλή δονητική συχνότητα!

Τώρα που ξέρετε ακριβώς τι είναι αυτό που θέλετε, τώρα που εστιάζετε την ενέργειά σας σε αυτά που “ταΐζουν” την ψυχή σας και τώρα που συνεχώς μέσω της ευγνωμοσύνης ανεβάζετε τη συχνότητά σας, ας πάρουμε κάτι ακόμα πιο χειροπιαστό στο θέμα των οικονομικών. Τα ακόλουθα απλά πρακτικά βήματα θα σας βοηθήσουν:

1. Κρατείστε ημερολόγιο εσόδων / εξόδων (Θα μείνετε έκπληκτοι όταν συνειδητοποιήσετε πόσα λεφτά ξοδεύονται αχρείαστα με μια απλή επίσκεψη στο περίπτερο της γειτονιάς.

2. Ξεκινήστε να βάζετε το 10% των εσόδων σας στην άκρη. Τι ξεκινάτε με €9, και τι με €10 στο πορτοφόλι.

Απλά, μικρά βήματα, με μεγάλα αποτελέσματα. Ελπίζω οι εισηγήσεις που σας έδωσα να έχουν δώσει τροφή για σκέψη και όχι μόνο. Ανυπομονώ να μοιραστείτε μαζί μου τις δικές σας σκέψεις, προκλήσεις και ερωτήματα.

Μέχρι τότε,
Σας στέλνω Αγάπη και Φως.

Στεφανία Χριστοδούλου – Life and Transformational Coach / Energy Worker – Photo: Author/Depositphotos

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Αν φροντίζεις το νου σου όπως ένας καλός κηπουρός φροντίζει τον κήπο του, τότε θα γίνει πολύ πιο γόνιμος από όσο φαντάστηκες ποτέ
H ζωή δεν είναι σύντομη όταν την αποκτούμε, αλλά την κάνουμε εμείς σύντομη σπαταλώντας την
«Η ευτυχία βρίσκεται μέσα σου ανεξαρτήτως των εξωτερικών συνθηκών» | Επίκτητος
Η θετική πλευρά της απόρριψης, σύμφωνα με τους επιστήμονες

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση