, ,

«Ο αδερφός μου»: Η ελληνική ταινία μικρού μήκους για τα άτομα με αναπηρία που συγκλονίζει (Βίντεο)

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, σκηνοθέτης της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Το νησί» έφτιαξε μια συγκλονιστική ταινία μικρού μήκους για τη δύσκολη καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία

«Ο αδερφός μου»: Η ελληνική ταινία μικρού μήκους για τα άτομα με αναπηρία που συγκλονίζει (Βίντεο)

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, σκηνοθέτης της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Το νησί» έφτιαξε μια συγκλονιστική ταινία μικρού μήκους για τη δύσκολη καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία και στέλνει ένα ισχυρό κοινωνικό μήνυμα.

Η ταινία με τίτλο «Ο αδερφός μου» γυρίστηκε στο κέντρο των Χανίων και αποτελεί γροθιά στο στομάχι, αφού στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σεβασμού απέναντι στα άτομα που κινούνται με αναπηρικά αμαξίδια.

Advertisment

Η υπόθεση αφορά σε έναν νεαρό, ο οποίος παραμονή Χριστουγέννων κινείται οργισμένος σε κεντρικό δρόμο της πόλης και κρατώντας έναν σιδερένιο λοστό σπάει ό,τι βρει μπροστά του, προκαλώντας χάος. Ο λόγος πίσω από αυτό το ξέσπασμά του είναι τόσο συγκινητικός, όσο και συγκλονιστικός.

Ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης, δήλωσε σε ανάρτησή του στο Facebook σχετικά με την ταινία: «Μια ταινία που μας ωθεί να ανοίξουμε τα μάτια μας, να αλλάξουμε τις συνήθειές μας και να ζητήσουμε από τους υπεύθυνους της πόλης μας να κάνουν το ίδιο. Nα σκεφτούμε πέρα από τη δική μας άνεση και να αρχίσουμε να μοιράζουμε τον κοινό μας χώρο μεταξύ μας με ίσους όρους».

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μνημείο Ζαλόγγου: Η αυτοθυσία των ηρωίδων Σουλιωτισσών που έπεσαν «εν χορώ» (βίντεο)
Μετεωροειδές έπεσε σε περιοχή των Ιωαννίνων - Δείτε το βίντεο από το Εθνικό Αστεροσκοπείο
Urban_Stripes--8copy
Προϊστορικός Οικισμός Δισπηλιού: Ο λιμναίος οικισμός που χρονολογείται από το 5000 π.Χ (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση