, , ,

«Trashtag Challenge»: Η νέα διαδικτυακή πρόκληση που κάνει καλό στον πλανήτη (φωτογραφίες)

Μια νέα πρόκληση έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας φρενίτιδα. Ενώ είχαμε συνηθίσει ως τώρα σε ανούσιες ή ακόμη περισσότερο επικίνδυνες προκλήσεις όπου

«Trashtag Challenge»: Η νέα διαδικτυακή πρόκληση που κάνει καλό στον πλανήτη (φωτογραφίες)

Μια νέα πρόκληση έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας φρενίτιδα. Ενώ είχαμε συνηθίσει ως τώρα σε ανούσιες ή ακόμη περισσότερο επικίνδυνες προκλήσεις όπου χρήστες πολλές φορές κινδύνευαν την ίδια τους τη ζωή για να βγάλουν μια φωτογραφία με το αντίστοιχο θέμα, αυτή τη φορά από ό,τι φαίνεται, η πρόκληση έχει μόνο ευεργετικά οφέλη.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο συνεργάζονται και συμμετέχουν στην πρόκληση, δημιουργώντας ένα νέο κίνημα και τρόπο ζωής μέσω του “Trashtag Challenge”. Το Trashtag Challenge πρόκειται για τη νέα πρόκληση-τάση των ημερών η οποία δεν ωφελεί μόνο το περιβάλλον αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο που συμμετέχει.

Advertisment

«Trashtag Challenge»: Η νέα διαδικτυακή πρόκληση που κάνει καλό στον πλανήτη μας (φωτογραφίες)

Η πρόκληση αφορά στον εθελοντικό καθαρισμό των παραλιών, των πάρκων και διαφόρων σημείων της φύσης από τα σκουπίδια. Έχει εμπνεύσει ήδη εκατοντάδες κόσμου ώστε να βγουν στους δρόμους και στη φύση με την οικογένειά τους, τους φίλους ή συναδέλφους, με σκοπό να απομακρύνουν όλα τα σκουπίδια από την περιοχή ή το σημείο που θα επιλέξουν.

Για τη συμμετοχή σε αυτό το εξαιρετικό challenge το μόνο που χρειάζεται είναι να εντοπιστεί το σημείο που είναι γεμάτο σκουπίδια ώστε να καθαριστεί και στη συνέχεια να δημοσιευτούν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το πριν και το μετά χρησιμοποιώντας το hashtag #trashtag. Έτσι, θα εμπνευστούν και άλλοι χρήστες για να κάνουν το ίδιο στη δική τους περιοχή.

Advertisment

«Trashtag Challenge»: Η νέα διαδικτυακή πρόκληση που κάνει καλό στον πλανήτη μας (φωτογραφίες)

Μπορεί αυτό το challenge να μην είναι κάτι εντελώς νέο καθώς υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια με την εταιρεία UCO, η οποία κατασκευάζει εξοπλισμό για κάμπινγκ, ορειβασία και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες, να έχει ξεκινήσει το trend, ωστόσο μέσα σε λίγες μέρες, το hashtag έχει πάρει φωτιά με τον κόσμο να δείχνει τον ενθουσιασμό του για τον καθαρισμό της φύσης.

Αυτό το challenge βέβαια έχει διπλό όφελος για τους συμμετέχοντες καθώς όχι μόνο καθαρίζουν το περιβάλλον άρα είναι πιο υγιεινό για εκείνους και μπορούν να το απολαύσουν καλύτερα, αλλά η διαδικασία συλλογής των σκουπιδιών αποτελεί και έναν εξαιρετικό τρόπο γυμναστικής.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156466235064055&set=a.10150601078734055&type=3&theater

«Trashtag Challenge»: Η νέα διαδικτυακή πρόκληση που κάνει καλό στον πλανήτη μας (φωτογραφίες)

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μιλάνο | Μία απίστευτη οπτική παραίσθηση φτιάχτηκε στον κεντρικό σταθμό (εικόνες + βίντεο)
Σήμερα η Τελετή Αφής: Η Ολυμπιακή Φλόγα ανάβει στην Αρχαία Ολυμπία
Γιατί μένουμε σε βαρετές σχέσεις;

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση