, ,

Λευκάδα: Μαγευτικές εικόνες από τον γύρο του νησιού (Βίντεο)

Η Λευκάδα είναι το τέταρτο σε μέγεθος νησί του Ιονίου και διαθέτει ένα ιδιαίτερο στοιχείο που το ξεχωρίζει από τα άλλα νησιά. Καθώς βρίσκεται

Λευκάδα: Μαγευτικές εικόνες από τον γύρο του νησιού (Βίντεο)

Η Λευκάδα είναι το τέταρτο σε μέγεθος νησί του Ιονίου και διαθέτει ένα ιδιαίτερο στοιχείο που το ξεχωρίζει από τα άλλα νησιά. Καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην ηπειρωτική Ελλάδα, διαθέτει μια πλωτή γέφυρα μήκους 20 μέτρων περίπου που ενώνει τις δύο ακτές. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να φτάσουμε στο νησί και οδικώς.

Αυτή η ιδιαιτερότητα έχει χαρίσει μεγάλο ποσοστό τουρισμού στο νησί. Αν και δεν χρειαζόταν αυτή η ευκολία, αφού οι παραλίες, η φύση και οι άνθρωποί της είναι υπέροχοι και μας κερδίζουν από την πρώτη επίσκεψη.

Advertisment

Η ομάδα Updrones μετά από πρόσκληση επιχειρηματία βρέθηκε στο νησί και μέσα σε μία μέρα ολοκλήρωσαν τον ιπτάμενο γύρο του νησιού χαρίζοντας μας μοναδικά πλάνα που μαγεύουν. Το βίντεο ξεκινά από την πόλη της Λευκάδας που συναντάμε μόλις μπαίνουμε στο νησί και ύστερα μας ταξιδεύει στις εξωτικές και μοναδικές της παραλίες, δύο εκ των οποίων είναι και οι γνωστότερες παγκοσμίως: το πόρτο Κατσίκι και οι Εγκρεμνοί.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μνημείο Ζαλόγγου: Η αυτοθυσία των ηρωίδων Σουλιωτισσών που έπεσαν «εν χορώ» (βίντεο)
Μετεωροειδές έπεσε σε περιοχή των Ιωαννίνων - Δείτε το βίντεο από το Εθνικό Αστεροσκοπείο
Urban_Stripes--8copy
Προϊστορικός Οικισμός Δισπηλιού: Ο λιμναίος οικισμός που χρονολογείται από το 5000 π.Χ (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση