, ,

Moments of Crete – A Natural Escape: Οι θησαυροί της Κρήτης προβάλλονται στο εξωτερικό (Βίντεο)

Η Κρήτη δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις ούτε στο εξωτερικό. Οι ξένοι την λατρεύουν και γι’ αυτούς είναι όνειρο ζωής να βρεθούν στην Κνωσό, να

Moments of Crete - A Natural Escape: Οι θησαυροί της Κρήτης προβάλλονται στο εξωτερικό (Βίντεο)

Η Κρήτη δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις ούτε στο εξωτερικό. Οι ξένοι την λατρεύουν και γι’ αυτούς είναι όνειρο ζωής να βρεθούν στην Κνωσό, να περπατήσουν στο φαράγγι της Σαμαριάς και να δροσιστούν στις τόσες βραβευμένες παραλίες του νησιού, τόσο στις βόρειες, όσο και στις νότιες ακτές της.

Το ξεχωριστό αυτό νησί διαθέτει όλα τα είδη φυσικής ομορφιάς και δεν αφήνει κανέναν ανικανοποίητο. Η Discover Greece στα πλαίσια προώθησης της χώρας μας στο εξωτερικό δημιούργησε ένα σύντομο βίντεο προβάλλοντας τους μοναδικούς θησαυρούς της Κρήτης. Οι ορεινοί όγκοι του νησιού και τα αμέτρητα φαράγγια του (πάνω από 400), τα καταγάλανα νερά, αλλά και μοναδικοί εξωτικοί προορισμοί, όπως το φοινικόδασος και η παραλία του Πρέβελη  είναι μερικές από τις εικόνες που προβάλλονται στο βίντεο.

Advertisment

Ο ευλογημένος τόπος της Κρήτης δεν χρειάζεται διαφήμιση, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των εκατομμυρίων τουριστών που θα συρρεύσουν και φέτος στην Αθήνα, θα επισκεφθούν και το νησί. Ωστόσο, οι εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου δεν παύουν να μας μαγεύουν όσες φορές κι αν τις δούμε. Και ποιος δεν θα ήθελε τώρα να βρίσκεται εκεί.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μνημείο Ζαλόγγου: Η αυτοθυσία των ηρωίδων Σουλιωτισσών που έπεσαν «εν χορώ» (βίντεο)
Μετεωροειδές έπεσε σε περιοχή των Ιωαννίνων - Δείτε το βίντεο από το Εθνικό Αστεροσκοπείο
Urban_Stripes--8copy
Προϊστορικός Οικισμός Δισπηλιού: Ο λιμναίος οικισμός που χρονολογείται από το 5000 π.Χ (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση