, ,

Το βορειότερο ξενοδοχείο στον κόσμο θα αποτελείται από γυάλινα ιγκλού με θέα το Βόρειο Σέλας

Από το 2020, η Σκανδιναβική ταξιδιωτική εταιρία Luxury Action θα προσφέρει μια ακριβή, αλλά μοναδική εμπειρία στους πελάτες της: μια βραδιά στον Βόρειο Πόλο

Το βορειότερο ξενοδοχείο στον κόσμο θα αποτελείται από γυάλινα ιγκλού με θέα το Βόρειο Σέλας

Από το 2020, η Σκανδιναβική ταξιδιωτική εταιρία Luxury Action θα προσφέρει μια ακριβή, αλλά μοναδική εμπειρία στους πελάτες της: μια βραδιά στον Βόρειο Πόλο μέσα σε ένα ιγκλού με γυάλινη οροφή.

Το βορειότερο σημείο στον κόσμο είναι αφιλόξενο και μη προσβάσιμο κατά τη διάρκεια σχεδόν όλου του χρόνου, οπότε η εμπειρία των ιγκλού θα λαμβάνει χώρα και θα είναι διαθέσιμη μόνο τον Απρίλιο. Τα θερμαινόμενα γυάλινα ιγκλού, που έχουν ελεγχθεί σε ακραίες καιρικές αρκτικές συνθήκες, θα φτάνουν την εμπειρία του Βόρειου Σέλας σε άλλο επίπεδο.

Advertisment

Το βορειότερο ξενοδοχείο στον κόσμο θα αποτελείται από γυάλινα ιγκλού με θέα το Βόρειο Σέλας

Θα έχουν τις δικές τους τουαλέτες και οι εγκαταστάσεις θα έχουν έναν ειδικό manager, έναν οδηγό για τη φύση, προσωπικό σεφ και ομάδα ασφαλείας. Φυσικά, ένα τέτοιο ταξίδι δεν είναι καθόλου οικονομικό. Οι τιμές ξεκινούν από 48.000 ευρώ ανά άτομο για διαμονή τριών ημερών.

Τα ιγκλού θα είναι 10 και τους υπόλοιπους 11 μήνες, εκτός από τον Απρίλη που θα βρίσκονται στον Βόρειο Πόλο, θα είναι τοποθετημένα στο Αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ, μεταξύ Νορβηγίας και Βορείου Πόλου. Όπως δηλώνει ο ίδιος ο ιδρυτής του ταξιδιωτικού γραφείου, Χάνε Χόνκανεν, «αυτή είναι η στιγμή και η ευκαιρία να δώσω τη δυνατότητα στους πελάτες μου να ζήσουν, με ασφάλεια, τον Βόρειο Πόλο, δίπλα σε εξερευνητές και επιστήμονες» πρόσθεσε.

Advertisment

Photo Credits: Luxury Action/Facebook

[toggle title="Πηγές"]

https://www.businessinsider.com/north-pole-igloo-hotel-luxury-action-photos-trip-adventure-2019-9

[/toggle]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Λευκός Πύργος: Ο πιο διάσημος πύργος της Ελλάδας (βίντεο)
Ο έρωτας και οι σχέσεις που κρατάνε θέλουν δουλειά... θέλουν ανθρώπους που δεν τα παρατάνε
Ακρωτήριο Ταίναρο: Το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας (βίντεο)
Πώς να διαχειρίζεστε σχέσεις με ανθρώπους που δεν πρόκειται να αλλάξουν

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση