Από το 2020, η Σκανδιναβική ταξιδιωτική εταιρία Luxury Action θα προσφέρει μια ακριβή, αλλά μοναδική εμπειρία στους πελάτες της: μια βραδιά στον Βόρειο Πόλο μέσα σε ένα ιγκλού με γυάλινη οροφή.

Το βορειότερο σημείο στον κόσμο είναι αφιλόξενο και μη προσβάσιμο κατά τη διάρκεια σχεδόν όλου του χρόνου, οπότε η εμπειρία των ιγκλού θα λαμβάνει χώρα και θα είναι διαθέσιμη μόνο τον Απρίλιο. Τα θερμαινόμενα γυάλινα ιγκλού, που έχουν ελεγχθεί σε ακραίες καιρικές αρκτικές συνθήκες, θα φτάνουν την εμπειρία του Βόρειου Σέλας σε άλλο επίπεδο.

Το βορειότερο ξενοδοχείο στον κόσμο θα αποτελείται από γυάλινα ιγκλού με θέα το Βόρειο Σέλας

Θα έχουν τις δικές τους τουαλέτες και οι εγκαταστάσεις θα έχουν έναν ειδικό manager, έναν οδηγό για τη φύση, προσωπικό σεφ και ομάδα ασφαλείας. Φυσικά, ένα τέτοιο ταξίδι δεν είναι καθόλου οικονομικό. Οι τιμές ξεκινούν από 48.000 ευρώ ανά άτομο για διαμονή τριών ημερών.

Τα ιγκλού θα είναι 10 και τους υπόλοιπους 11 μήνες, εκτός από τον Απρίλη που θα βρίσκονται στον Βόρειο Πόλο, θα είναι τοποθετημένα στο Αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ, μεταξύ Νορβηγίας και Βορείου Πόλου. Όπως δηλώνει ο ίδιος ο ιδρυτής του ταξιδιωτικού γραφείου, Χάνε Χόνκανεν, «αυτή είναι η στιγμή και η ευκαιρία να δώσω τη δυνατότητα στους πελάτες μου να ζήσουν, με ασφάλεια, τον Βόρειο Πόλο, δίπλα σε εξερευνητές και επιστήμονες» πρόσθεσε.

Photo Credits: Luxury Action/Facebook

[toggle title="Πηγές"]

https://www.businessinsider.com/north-pole-igloo-hotel-luxury-action-photos-trip-adventure-2019-9

[/toggle]

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε