Ο 5ος διαγωνισμός διηγήματος ολοκληρώθηκε. Δείτε τα κείμενα των 3 νικητών online και το επιπλέον δώρο σε έναν αναγνώστη!

Ο 5ος διαγωνισμός διηγήματος έφτασε στο τέλος του! Έπειτα από πολλή μελέτη και ανάλυση των εκατοντάδων κειμένων που έλαβε και αξιολόγησε η κριτική επιτροπή του

Ο 5ος διαγωνισμός διηγήματος ολοκληρώθηκε. Δείτε τα κείμενα των 3 νικητών online και το επιπλέον δώρο σε έναν αναγνώστη!

Ο 5ος διαγωνισμός διηγήματος έφτασε στο τέλος του! Έπειτα από πολλή μελέτη και ανάλυση των εκατοντάδων κειμένων που έλαβε και αξιολόγησε η κριτική επιτροπή του Harmony and Creativity, ο διαγωνισμός έλαβε τέλος και οι νικητές βρέθηκαν! Τα πρώτα 3 κείμενα που κέρδισαν έχουν ανακοινωθεί, έπειτα από το τελικό στάδιο του διαγωνισμού που αφορούσε τη δική σας ψήφο. Με τη ψήφο των αναγνωστών, λοιπόν, ξεχώρισαν τρία διηγήματα τα οποία είναι και οι τελικοί νικητές του διαγωνισμού. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας εδώ.

Επίσης, εκτός των τριών νικητών που κερδίζουν σημαντικά δώρα αλλά και προβολή των διηγημάτων τους μέσα από την Εναλλακτική Δράση, την Εναλλακτική Ατζέντα και του Harmony & Creativity, όλοι όσοι ψήφισαν πήραν αυτομάτως μέρος σε μία ακόμη κλήρωση για ένα διήμερο retreat με Coaching και Δημιουργική γραφή! Ο νικητής στην παράλληλη αυτή κλήρωση, έχει επίσης ανακοινωθεί εδώ.

Advertisment

Σχετικά με τον διαγωνισμό, όπως προέβλεπαν οι όροι και οι κανόνες του, ο νικητής που θα πάρει το πρώτο βραβείο κερδίζει έναν δωρεάν κύκλο μαθημάτων στη Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity (στην αίθουσα ή με ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση μέσω πλατφόρμας). Για περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα πατήστε εδώ:https://www.facebook.com/events/590355371514355/ .

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε μέσα από την Εναλλακτική Δράση, τα 3 επικρατέστερα διηγήματα και ασφαλώς εκείνο που κέρδισε το πρώτο βραβείο και τον δωρεάν κύκλο μαθημάτων στη Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity. 

Συγχαρητήρια στους νικητές και ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό για τα εκατοντάδες κείμενα που έστειλαν!

Advertisment

1η θέση: “Το αγόρι και το ποδήλατο” – Ιωάννης Φουντεδάκης. Διαβάστε το εδώ

2η θέση: “Ο γενναίος ραφτάκος” – Μπάμπης Δρακόπουλος. Διαβάστε το εδώ

3η θέση: “Πριν τα χρώματα” – Ευγενία Δερμιτζόγλου. Διαβάστε το εδώ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης | Μαραθώνιος ποίησης στα Προπύλαια του ΕΚΠΑ
26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Απονεμήθηκαν τα βραβεία
Άνθρωποι και ολογράμματα στην ίδια σκηνή
Ελληνικό Ωδείο Αθηνών: Αποκαθίσταται και θα λειτουργήσει ξανά μετά από 50 ολόκληρα χρόνια

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση