Η Νέα Πλατεία Ομονοίας παραδόθηκε στο κοινό και είναι… όπως παλιά! (Βίντεο)

Πριν λίγες ημέρες παραδόθηκε στο κοινό η Νέα Πλατεία Ομονοίας, έπειτα από την ριζική ανακατασκευή της. Η Πλατεία Ομονοίας θυμίζει πλέον, το παλιό της

Η Νέα Πλατεία Ομονοίας παραδόθηκε στο κοινό και είναι... όπως παλιά! (Βίντεο)

Πριν λίγες ημέρες παραδόθηκε στο κοινό η Νέα Πλατεία Ομονοίας, έπειτα από την ριζική ανακατασκευή της. Η Πλατεία Ομονοίας θυμίζει πλέον, το παλιό της πρόσωπο που γνωρίσαμε πριν από αρκετές δεκαετίες με το πράσινο να κυριαρχεί και το σιντριβάνι στην μέση της να δροσίζει τους επισκέπτες. Φαίνεται πως η θλιβερή εικόνα που είχε τα τελευταία χρόνια, αντικαταστάθηκε για τα καλά από μία όμορφη πλατεία κατασκευασμένη σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα, ικανή να μαγνητίσει πάλι όσους βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην επιφάνεια έχουν τοποθετηθεί πλάκες ψυχρού υλικού ώστε να μειώνεται η θερμοκρασία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αναδεικνύοντας και τον σύγχρονο περιβαλλοντικό χαρακτήρα της πλατείας. Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, η Νέα Πλατεία Ομονοίας ανήκει στον Μεγάλο Περίπατο της πόλης, ένα μεγαλόπνοο σχέδιο που πρόκειται να δημιουργηθεί το επόμενο διάστημα και να αλλάξει δραστικά την εικόνα της πρωτεύουσας.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μπορούν οι σκύλοι να “μυρίσουν” το PTSD; Ερευνητές απαντούν
Απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη χώρα για την Πρωτομαγιά | Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Λευκός Πύργος: Ο πιο διάσημος πύργος της Ελλάδας (βίντεο)
Ο έρωτας και οι σχέσεις που κρατάνε θέλουν δουλειά... θέλουν ανθρώπους που δεν τα παρατάνε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση