Εναλλακτική Ατζέντα: Μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να βρείτε εκδηλώσεις, εμπειρίες και πολλά μοναδικά δρώμενα

Η πλατφόρμα της Εναλλακτικής Ατζέντας άλλαξε τον Σεπτέμβριο του 2020 φέρνοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη δυνατότητα φιλοξενίας εκδηλώσεων, εμπειριών, συνδρομών και πολλών

Η πλατφόρμα της Εναλλακτικής Ατζέντας άλλαξε τον Σεπτέμβριο του 2020 φέρνοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη δυνατότητα φιλοξενίας εκδηλώσεων, εμπειριών, συνδρομών και πολλών άλλων τύπων καταχωρήσεων. Η πλατφόρμα σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει στους αναγνώστες τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία υπηρεσιών, ιδεών και εμπειριών. Πρόκειται για τον μοναδικό δικτυακό τόπο στην Ελλάδα όπου ο χρήστης μπορεί να βρει κάθε είδους δραστηριότητα, τόσο online όσο και δια ζώσης επιτρέποντας σε όλους να συμμετάσχουν από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στον κόσμο.

Επιπρόσθετα, η πλατφόρμα εγκαινίασε την περιοχή Happy Area στην αρχική σελίδα της, όπου ο χρήστης μπορεί να βρει δεκάδες δωρεάν σεμινάρια, διαγωνισμός, κληρώσεις και δώρα. Πιστή στο όραμά της, η Εναλλακτική Ατζέντα αποτέλεσε ήδη τον μεγαλύτερο κόμβο ανταλλαγής ιδεών και επιμορφωτικών προγραμμάτων προβάλλοντας πάνω από 5.000 εκδηλώσεις μέσα σε λίγα χρόνια λειτουργίας και οδηγώντας πάνω από 250.000 ανθρώπους να συμμετάσχουν σε αυτές.

Advertisment

Με τη νέα δυνατότητα καταχώρησης εμπειριών και συνδρομών, οι διοργανωτές μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα και οι εδνιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν διαφορετικές και μοναδικές εμπειρίες είτε ατομικά, είτε σε ζευγάρια είτε και σε ομάδες. Η νέα τάση είναι η εμπειρία, είναι η επιθυμία να βιώσουμε περισσότερα!

Επιεκσφθείτε την αρχική σελίδα της εναλλακτικής Ατζέντας πατώντας στο παρακάτω κουμπί και μην ξεχάσετε να κάνετε scroll down στην περιοχή Happy Area όπου θα βρείτε πολλές δωρεάν εκδηλώσεις, δρώμενα και προσφορές.

[button color=”black” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://enallaktikiagenda.gr/”]Εναλλακτική Ατζέντα[/button]

Advertisment

 

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Γιατί ορισμένα ζευγάρια που είναι μαζί για πολλά χρόνια φαίνεται να «μισούν» ο ένας τον άλλον;
Αυτές είναι οι 10 πιο «έξυπνες» πόλεις στον κόσμο | Οι 7 βρίσκονται στην Ευρώπη
Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου σήμερα: Με περίπατο βιβλίου και 50+2 εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα
Τι με δίδαξε η απιστία του συντρόφου μου

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση