,

Mad Hippie: Τα Καλύτερα Φυσικά Καλλυντικά της Αμερικής που Λατρεύουν οι Celebrities

Cruelty Free & Vegan Προϊόντα Περιποίησης με Κορυφαία Ποιότητα & Αγνά Συστατικά!

Mad Hippie: Τα Καλύτερα Φυσικά Καλλυντικά της Αμερικής που Λατρεύουν οι Celebrities

Μία από τις κορυφαίες εταιρείες Φυσικών Καλλυντικών στην Αμερική που προτιμούν οι celebrities είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στο www.organicbrands.gr

Η εξαιρετική εταιρεία Mad Hippie χρησιμοποιεί μόνο φυσικά συστατικά που μας παρέχει η φύση!

Advertisment

Έχει ως κεντρική ιδέα η περιποίηση της επιδερμίδας μας να είναι όσο πιο αποτελεσματική γίνεται με αγνές πρώτες ύλες και αναγνωρίζει την ανάγκη των πελατών της για αποτελεσματικά, ασφαλή, αξιόπιστα και αναγνωρισμένα προϊόντα.

Στα προϊόντα Mad Hippie ΔΕΝ έχουν θέση, χημικά πρόσθετα όπως Parabens, συνθετικά αρώματα,τεχνητά χρώματα, πετροχημικά, PEG, SLS και άλλα…

Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τα παρακάτω προϊόντα της MAD HIPPIE !

Advertisment

 

*Mad Hippie – Κρέμα Προσώπου Νυκτός Τριπλής Βιταμίνης C !

Βαθιά ενυδατική θεραπεία με τρεις μορφές βιταμίνης C, ισχυρά αντιοξειδωτικά και συστατικά που βοηθούν την επιδερμίδα να προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες συνθήκες του περιβάλλοντος! Με τα 19 πρωτοποριακά ενεργά συστατικά, όπως Βούτυρο Καριτέ, Κουρκουμάς, Reishi (γανόδερμα), Cloudberry που περιέχει η φόρμουλα αυτή χαρίζει λαμπερή, υγιή και λεία επιδερμίδα!

Ανανεώνει την επιδερμίδα ενώ εσείς κοιμάστε!

Mad Hippie: Τα Καλύτερα Φυσικά Καλλυντικά της Αμερικής που Λατρεύουν οι Celebrities

 

Δείτε επίσης το καταπληκτικό Mad Hippie Serum Βιταμίνης C

 

Mad Hippie: Τα Καλύτερα Φυσικά Καλλυντικά της Αμερικής που Λατρεύουν οι Celebrities

Μας άρεσε γιατί τα Βασικά Συστατικά που περιέχει αυτό το Βραβευμένο Serum Προσώπου, Συσφίγγει, Λειαίνει και Φωτίζει την Επιδερμίδα!

Βιταμίνη C (Sodium Ascorbyl Phosphate): Μία βιταμίνη ζωτικής σημασίας για αποτελεσματική φροντίδα της επιδερμίδας, η βιταμίνη C αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και βοηθάει στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και των δυσχρωμιών.

Βιταμίνη E: Αντιοξειδωτικό που αποδεδειγμένα μειώνει τις ρυτίδες και τις δυσχρωμίες.

Φερουλικό Οξύ: Ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που βρίσκεται στο κυτταρικά τοιχώματα των φυτών. Μελέτες έχουν δείξει πως όταν συνδυαστεί με βιταμίνες C και E, το φερουλικό οξύ αποκτά έντονες αντιοξειδωτικές ιδιότητες!

Υαλουρονικό Οξύ: Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει στο σώμα μας όμως με την πάροδο του χρόνου, τα αποθέματα αρχίζουν και μειώνονται. Όταν το εφαρμόζουμε τοπικά μπορεί να «γεμίσει» την επιδερμίδα χαρίζοντας λεία και νεανική όψη.

Ρίζα Konjac: Το εξωτικό αυτό λουλούδι από την Ασία απαλύνει και λειαίνει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας. Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά όπως χαλκός, ψευδάργυρος, φώσφορος, λιπαρά οξέα, βιταμίνες, υδατάνθρακες, λιπίδια, κάλιο, μαγνήσιο, σίδηρο, νιασίνη, φολικό οξύ και βιταμίνες A, E, C, D & B!

Εκχύλισμα Χαμομηλιού: Δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας ενώ καταπραΰνει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.

Φασκόμηλο: Εξισορροπεί την επιδερμίδα καθώς μειώνει την υπερβολική λιπαρότητα αλλά και την υπερβολική ξηρότητα! Λειτουργεί ως φυσικός τονωτικός και στυπτικός παράγοντας.

 

Mad Hippie Κρέμα Προσώπου Μικρο-Δερμο-Απόξεσης με AHAs, Προβιοτικά, Ηφαιστειακή Λάβα & Εκχύλισμα Μπαμπού!

 

Mad Hippie: Τα Καλύτερα Φυσικά Καλλυντικά της Αμερικής που Λατρεύουν οι Celebrities

Το MicroDermabrasion Facial είναι ένα νέο καταπληκτικό προϊόν με μικρο-απολεπιστικά συστατικά που ενώνουν τις δυνάμεις τους με 6 αλφα-υδροξυοξέα και προβιοτικά για να αναζωογονήσουν, να απαλύνουν και να χαρίσουν λάμψη και ζωντάνια στην επιδερμίδα σας!

Τα φυσικά απολεπιστικά συστατικά – μπαμπού και ηφαιστειακή στάχτη – καθαρίζουν απαλά την ξηρή και άτονη επιδερμίδα ενώ τα αλφα-υδροξυοξέα – γλυκολικό και μαντελικό οξύ – προσφέρουν απαλή απολέπιση αφήνοντας την επιδερμίδα σας λαμπερή! Επιπλέον, περιέχει προβιοτικά που καταπραΰνουν και θρέφουν την επιδερμίδα!

Μια πραγματική θεραπεία δερμοαπόξεσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 2 φορές την εβδομάδα για μία μοναδική εμπειρία spa στο σπίτι σας!

Ξεχωρίσαμε επίσης το Serum με Βιταμίνη A που Βελτιώνει θεαματικά τις Ρυτίδες και Δυσχρωμίες!

Mad Hippie: Τα Καλύτερα Φυσικά Καλλυντικά της Αμερικής που Λατρεύουν οι Celebrities

 

Mad Hippie – Κρεμώδες Καθαριστικό Προσώπου!

Απομακρύνει τους ρύπους ενώ ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα. Eίναι ιδανικό για την διατήρηση του pH καθώς υποστηρίζει την φυσική ισορροπία των ελαίων που προστατεύουν την επιδερμίδα, αντίθετα με τα αλκαλικά καθαριστικά που απογυμνώνουν την επιδερμίδα από τον όξινο μανδύα ελαίων που την προστατεύουν.

Mad Hippie: Τα Καλύτερα Φυσικά Καλλυντικά της Αμερικής που Λατρεύουν οι Celebrities

 

 

Mad Hippie – Αντιοξειδωτικό Έλαιο! Βραβευμένο Έλαιο Προσώπου που Ενυδατώνει και Προστατεύει την Επιδερμίδα από τη Φωτογήρανση!

Περιέχει εξαιρετικά συστατικά όπως:

Οργανικό Έλαιο Αργκάν: Παρέχει άμεση ενυδάτωση στην επιδερμίδα και μειώνει τα σημάδια και τις ουλές. Με περιεκτικότητα πάνω από 80% σε πολύτιμα λιπαρά οξέα καθώς και με την βιταμίνη E που αποδεσμεύει φυσικά, το έλαιο αυτό ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Εκχύλισμα Σπόρων Κάνναβης: Πλούσιο σε Ωμέγα 3, 6 & 9 καθώς και σε αντιοξειδωτικά, το έλαιο σπόρων κάνναβης παρέχει στην επιδερμίδα άμεση ενυδάτωση.

Μούρα Ιπποφαές: Το Θηβετιανό αυτό μούρο Ιμαλαΐων είναι πλούσιο σε βιταμίνες A, B, C, D, E, K, P, καροτενοειδή, φλαβονοειδή, φαινόλες, φολικό οξύ και λιπαρά οξέα. Η αλήθεια είναι ότι το μούρο ιπποφαές είναι το μόνο φυτό παγκοσμίως που περιέχει Ωμέγα 3, 6, 7 & 9, όλα μαζί!

Εκχύλισμα Βατόμουρου: Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και περιέχει βιταμίνες A & C.

Έλαιο Ροδιού: Ισχυρό αντιοξειδωτικό που αποτελεί πλούσια πηγή ελλαγικού οξέως.

Μούρο Camu Camu: Μούρο του Αμαζονίου μου υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης C.

Εκχύλισμα Μπρόκολου: Περιέχει υψηλά ποσοστά σουλφοραφάνης που βοηθάει στη μείωση της ερυθρότητας στην επιδερμίδα.

Εκχύλισμα Σπόρων Raspberry: Πλούσιο σε βιταμίνη E, βιταμίνη A, ελλαγικό οξύ και Ωμέγα λιπαρά οξέα 3 & 6.

Εκχύλισμα Φράουλας: Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που αποδεσμεύει φυσικά βιταμίνη C.

Μούρα Goji: Ένα ιδιαίτερα αντιοξειδωτικό μούρο που είναι πλούσιο σε αμινοξέα, μέταλλα, β-καροτίνη και βιταμίνες C, E, B1, B2 & B6.

Εκχύλισμα Σπόρων Σταφυλιού: Ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό.

Έλαιο Σπόρων Ηλίανθου: Πλούσιο σε βιταμίνες A, D & E καθώς και σε πολύτιμα λιπαρά οξέα, το έλαιο σπόρων ηλίανθου έχει φυσικές ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Mad Hippie: Τα Καλύτερα Φυσικά Καλλυντικά της Αμερικής που Λατρεύουν οι Celebrities Mad Hippie: Τα Καλύτερα Φυσικά Καλλυντικά της Αμερικής που Λατρεύουν οι CelebritiesMad Hippie: Τα Καλύτερα Φυσικά Καλλυντικά της Αμερικής που Λατρεύουν οι Celebrities

Η Mad Hippie σέβεται το περιβάλλον και τον πλανήτη και προσπαθεί έμπρακτα να μειώσει κάθε αρνητική επίδραση των καλλυντικών της στο περιβάλλον!

Προτιμά τη χρήση βιοσυσσωρευτικών συσκευασιών από ζαχαροκάλαμου για τα καλλυντικά, την εκτύπωση με μελάνια σόγιας σε πιστοποιημένο χαρτί FSC, τη λειτουργία της εγκατάστασής μας στο Portland με εναλλακτική ενέργεια και την αποταμίευση $ 1 για κάθε πώληση μέσω διαδικτύου!

Δοκιμάστε τα φυσικά προϊόντα φροντίδας Mad Hippie και θα αισθανθείτε καλά γνωρίζοντας ότι επιλέγεται ό,τι καλύτερο τόσο για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας σας, όσο και για το περιβάλλον!

Ανακαλύψτε με μια ματιά τα Mad Hippie στο www.organicbrands.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

4 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στον τρόπο που περιποιείσαι την επιδερμίδα σου τώρα που έχει κρύο
Λάδι καρύδας για τα μαλλιά. Τα οφέλη του και πώς να το χρησιμοποιήσετε
5 προειδοποιητικά σημάδια γήρανσης και πώς να τα καταπολεμήσετε
Γαλακτικό οξύ | Τα οφέλη του για την επιδερμίδα και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση