, ,

Ο Elio D’Anna υπογράφει το νέο του βιβλίο «Ο Dreamer και Εσύ» στα Public Συντάγματος

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Public σας προσκαλούν σε μια συνάντηση γνωριμίας με τον διάσημο συγγραφέα και στοχαστή Elio D’Anna

Ο Elio D’Anna υπογράφει το νέο του βιβλίο «Ο Dreamer και Εσύ» στα Public Συντάγματος

Συνάντηση με τον Elio D’ Anna

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Public σας προσκαλούν σε μια συνάντηση γνωριμίας με τον διάσημο συγγραφέα και στοχαστή Elio D’Anna στο Public Συντάγματος, αυτή την Παρασκευή 15/12 στις 19.00 (3ος όροφος)

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και της αναγνώστριες και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

Advertisment

Λίγα λόγια για τα βιβλία του Elio D’ Anna:

Ο Dreamer και Εσύ

«Τα πάντα είναι στο χέρι σου. Τα πάντα εξαρτώνται από εσένα. Και το καθετί έχει το νόημα που εσύ του αποδίδεις». Θυμήσου! Ολόκληρο το σύμπαν δεν είναι παρά μια ωχρή σκιά της εσωτερικής σου ύπαρξης. Υπάρχει ένας ήλιος εκεί έξω, επειδή ο πραγματικός ήλιος βρίσκεται μέσα σου. Υπάρχει ένα φεγγάρι στον ουρανό, επειδή το πραγματικό φεγγάρι βρίσκεται μέσα σου. Υπάρχουν πλανήτες, αστέρια και γαλαξίες, αλλά δεν είναι παρά μια συμβολική αναπαράσταση της απεραντοσύνης μέσα σου.

Υπάρχουν εκεί έξω θεοί και δαίμονες, ΑΤΙΑ κι εξωγήινα όντα, φαντάσματα και τέρατα που μπορούν να σε υποδουλώσουν και να σε κατασπαράξουν, αν μόνο εσύ λησμονήσεις πως όλα αυτά δεν είναι παρά κομμάτια της ίδιας σου της φαντασίας. Συνειδητοποίησε, λοιπόν, πως εσύ, εσύ ο ίδιος, είσαι ο Dreamer, ο ονειρευτής, ο μοναδικός δημιουργός και μοναδικός κυβερνήτης ολόκληρου του σύμπαντος και όλης της ύλης που σε περιβάλλει, η οποία δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη σκόνη των δικών σου προβολών προς τα έξω. Εσύ είσαι η αιτία που υπάρχει ο κόσμος. Χωρίς εσένα, ο κόσμος απλώς καταρρέει.

Η Σχολή των Θεών

Η «Σχολή των Θεών» δεν είναι ένα ακόμη βιβλίο αυτοβελτίωσης. Δεν ανήκει σε κάποια κατηγορία αλλά μπορεί να αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία μας. Είναι ένας χάρτης και ένα σχέδιο απόδρασης. Θέλει να σου δείξει το μονοπάτι που ακολούθησε ένας απλός, συνηθισμένος άνθρωπος, προκειμένου να απομακρύνει από τη σκέψη του μια υπνωτισμένη οπτική για τον κόσμο και μια ερμηνεία της ύπαρξης βασισμένη σε κατηγορίες και μεμψιμοιρία, ώστε να κατορθώσει τελικά να αποδράσει από τον φαύλο κύκλο ενός προδιαγεγραμμένου πεπρωμένου.

Advertisment

Ο Elio D` Anna θα πραγματοποιήσει, στις 16 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, διαδραστικό workshop με θέμα “Εσωτερική Οικονομία & Οικονομία του Μέλλοντος”. Δείτε περισσότερα εδώ

Λίγα λόγια για τον Elio D` Anna

Ο Elio D’ Anna, διάσημος συγγραφέας, στοχαστής, οικονομολόγος, επιχειρηματίας, ποιητής και μουσικός, είναι ιδρυτής και πρόεδρος της European School of Economics, μιας διεθνούς σχολής επιχειρηματικότητας που έχει ως αποστολή της να προετοιμάσει, στον κόσμο της πολιτικής και της οικονομίας, μια νέα γενιά ηγετών: ανθρώπους αδιάφθορους, πραγματιστές ονειροπόλους, ικανούς να υπερβαίνουν τις φαινομενικές και απαρχαιωμένες αντιθέσεις, μεταξύ οικονομίας και ηθικής, δράσης και στοχασμού, οικονομικής ισχύος και αγάπης, εγκαθιδρύοντας μια νέα αρμονία.

Πρωτοπόρος στον κόσμο της μουσικής και οραματιστής επιχειρηματίας, έχει ιδρύσει ηγετικές επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς, από την εκπαίδευση ως τη φιλοξενία, από την ψυχαγωγία ως την τεχνολογία.

Ομιλητής διεθνούς επιπέδου, ο Elio D’ Anna συμμετέχει σε σεμινάρια και συνέδρια σε όλο τον κόσμο. Τόσο μέσω του Οργανισμού που έχει ιδρύσει όσο και μέσω άλλων φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών, προωθεί και ενισχύει επιστημονικές μελέτες και τεχνολογικές έρευνες για μια «αντισυμβατική δεύτερη εκπαίδευση», την οποία ταυτίζει με αυτό που ο ίδιος χαρακτηρίζει ως «Ατομική Επανάσταση».

Ο Elio D’Anna υπογραμμίζει την άμεση αναγκαιότητα αναγνώρισης ενός «Δικαιώματος για Επανάσταση», που δεν θα επικυρώνεται από καταστατικά ούτε θα έχει ανάγκη στήριξης με μανιφέστα και κινήματα, σε καμία χώρα: «Συνυπογράφω το αναφαίρετο Δικαίωμα των νέων ανθρώπων να Ονειρεύονται και να βλέπουν τα Όνειρά τους να πραγματοποιούνται», λέει ο ίδιος.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Οι άνθρωποί μας φεύγουν, αλλά ζουν παντοτινά μέσα μας
«Το αγέννητο παιδί μου…»
Θυμάμαι πράγματα που δεν έζησα... Θυμάμαι και πράγματα που έζησα, αν είναι αλήθεια...
Ρώσος blogger καταδικάστηκε σε 8 χρόνια για τον θάνατο από πείνα του νεογέννητου γιου του επειδή ζητούσε «να τρέφεται με φως»

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση