Άνοιξε η πλατφόρμα για τις υποτροφίες στο σεμινάριο του Dr Gabor Maté

Από τις 10 Απριλίου άνοιξε η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για υποτροφία στο σεμινάριο του Δρ Γκαμπόρ Μάτε το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20 και

Από τις 10 Απριλίου άνοιξε η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για υποτροφία στο σεμινάριο του Δρ Γκαμπόρ Μάτε το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Ιουνίου. Οι διοργανώτριες εταιρείες, Alternative Media, Zen Rocks Mani και ο διεθνής εισηγητής δίνουν τη δυνατότητα υποβολής αίτησης για υποτροφία 100% σε ΑΜΕΑ και φοιτητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το εισιτήριο. Θα δοθούν συνολικά 5 εισιτήρια για ΑΜΕΑ και 5 εισιτήρια σε φοιτητές για δια ζώσης παρακολούθηση χωρίς κόστος.

Επιπλέον, θα δοθούν 10 εισιτήρια με έκπτωση 70% για παρακολούθηση μέσω Live Streaming σε εργαζόμενους σε ΜΚΟ και Κοινωνικές Δομές με αποδεδειγμένο έργο.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή έως και τις 15 Μαΐου και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι επιλαχόντες. Για να κάνετε αίτηση μεταβείτε στο https://upliftingevent.com/el/ και στη συνέχεια κάντε scroll down κάτω από τα εισιτήρια.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε