, ,

Η θεραπεία είναι στο χέρι σου

  Ο άνθρωπος πεθαίνει για δύο λόγους. Είτε το ταξίδι του στη Γη ολοκληρώνεται επειδή νιώθει πλήρης, αφού έχει βιώσει ό,τι επιθυμούσε και έχει

 
Ο άνθρωπος πεθαίνει για δύο λόγους. Είτε το ταξίδι του στη Γη ολοκληρώνεται επειδή νιώθει πλήρης, αφού έχει βιώσει ό,τι επιθυμούσε και έχει εκπληρώσει την αποστολή του, είτε αισθάνεται τόσο εγκλωβισμένος σε μια δύσκολη κατάσταση, ώστε θεωρεί ότι μοναδική διέξοδος είναι ο θάνατος.


Κάπου μέσα μας, υπάρχει μια κατάσταση της συνειδητότητας στην οποία βιώνουμε την απόλυτη αρμονία σε όλα τα επίπεδα και η υγεία μας είναι άριστη. Ουσιαστικά, αυτή είναι η φυσική μας κατάσταση. Σε αυτή την κατάσταση συνειδητότητας, ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις προκλήσεις της ζωής και ακούμε την εσωτερική φωνή μας, την διαίσθησή μας. Είμαστε ο εαυτός μας. Και χαίρουμε άκρας υγείας.


Αν θεωρήσουμε ότι το υλικό οικοδόμημα είναι μια μορφή ενέργειας που έχει μεγαλύτερη πυκνότητα σε σχέση με τα στρώματα της αύρας που την περιβάλλουν, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ένα ενεργειακό σύστημα αποτελούμενο από στρώματα ποικίλης ενεργειακής πυκνότητας.

Advertisment

Η ενέργεια κυκλοφορεί απρόσκοπτα στο σώμα μας όταν είμαστε υγιείς. Η συνειδητότητα είναι σε θέση να ανταποκριθεί επαρκώς σε όλες τις προκλήσεις που συναντά. Όταν το άτομο θέτει εμπόδια στην κυκλοφορία της ενέργειας μέσω συγκεκριμένων αποφάσεων ή αντιδράσεών του, και αν αυτά τα εμπόδια είναι απαράκαμπτα, εμφανίζονται συμπτώματα στο φυσικό σώμα.

Συνειδητότητα → Ενεργειακό πεδίο → Φυσικό σώμα

Απόφαση → Μπλοκάρισμα → Σύμπτωμα
.

 

Advertisment

Συνεπώς, μπορούμε να πούμε ότι όλα τα συμπτώματα αντανακλούν μπλοκαρισμένη ενέργεια. Όσοι ξεμπλοκάρουμε την ενέργεια λαμβάνοντας μια ευεργετική απόφαση ή μετέχοντας σε μια θεραπευτική συνεδρία, οι ισορροπίες του ενεργειακού πεδίου αποκαθίστανται και το σύμπτωμα υποχωρεί.

Εξετάζοντας το μοντέλο της συνειδητότητας, του ενεργειακού πεδίου και του φυσικού σώματός μας, βλέπουμε ότι το φυσικό σώμα είναι το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας που ξεκινά από τη συνειδητότητα και συνεχίζεται στο ενεργειακό πεδίο μας. Αν αλλάξουμε την απόφαση που μπλόκαρε τη ροή της ενέργειας, οι ισορροπίες του ενεργειακού πεδίου αποκαθίστανται και το σύμπτωμα υποχωρεί,ανάλογα με το τι θεωρούμε εφικτό.
.

Συνειδητότητα → Ενεργειακό πεδίο → Φυσικό σώμα

Απόφαση αλλαγής → Απομάκρυνση μπλοκαρίσματος → Υποχώρηση συμπτώματος
.

 

Όταν το ενεργειακό πεδίο θεραπεύεται, τα αποτελέσματα επιδρούν και προς τις δύο κατευθύνσεις – τόσο προς τη συνειδητότητα όσο και προς το φυσικό σώμα. Έτσι βιώνουμε μια αλλαγή στη συνειδητότητά μας (αποφορτίζεται η πίεση σ΄ αυτό το επίπεδο), ενώ στο φυσικό επίπεδο υποχωρούν οι εντάσεις και τα συμπτώματα. Οι μικρές μαύρες και λευκές τρύπες αναδιατάσσονται. Όταν αναδιαταχθεί και η βιολογική δομή, το σύμπτωμα υποχωρεί. Αυτό μπορεί να συμβεί άμεσα ή μέσω μιας πιο αργής διαδικασίας, ανάλογα με το τι θεωρούμε εφικτό.

Αποφόρτιση έντασης ← Θεραπεία (Απομάκρυνση μπλοκαρίσματος) → Υποχώρηση συμπτώματος

 
Μοναδικός ρόλος του συμπτώματος είναι να μας γνωστοποιήσει ένα πρόβλημα. Όταν το πρόβλημα λυθεί στη συνειδητότητα, το σύμπτωμα παύει να έχει λόγο ύπαρξης.

Η ένταση σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος αντανακλά την ένταση σε μια συγκεκριμένη περιοχή της συνειδητότητας, για ένα συγκεκριμένο ζήτημα της ζωής μας. Τα δυσλειτουργικά τμήματα του σώματος αντανακλούν τις δυσλειτουργικές όψεις της ζωής μας. Όταν η ένταση για τη συγκεκριμένη όψη της ζωής μας αποφορτιστεί από το αντίστοιχο τμήμα της συνειδητότητας, τότε θα αποφορτιστεί και από το ανάλογο τμήμα του σώματος. Τότε, το σώμα, η συνειδητότητα και η σχετική όψη της ζωής μας θα μπορέσουν να επιστρέψουν στην έμφυτη κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας. Θα επιστρέψετε στην ιδανική για εσάς κατάσταση.

Όλες οι παθήσεις και οι κακώσεις είναι συνέπειες μπλοκαρισμένης ενέργειας. Επειδή με τις σκέψεις μας μπορούμε να κατευθύνουμε τη συνειδητότητα (ή ενέργεια), έχουμε την ικανοτητα να αποκαταστήσουμε τη ροή της ενέργειας όπου υπάρχουν μπλοκαρίσματα, τόσο στον εαυτό μας όσο και στους άλλους. Όταν αυτό επιτυγχάνεται, επιστρέφουμε στην εμπειρία της ολότητας. Επέρχεται η ίαση.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι όλα μπορούν να θεραπευτούν.

Είστε κυβερνήτης της ψυχής σας και κύριος του πεπρωμένου σας. Να θυμάστε ότι έχετε την δυνατότητα επιλογής. Επιλέξτε την ζωή! Επιλέξτε την αγάπη! Επιλέξτε την υγεία! Επιλέξτε την ευτυχία!Πηγή

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η Ιστορία του Λεωνίδα και της Μαρίας: Ένα Μάθημα Προσφοράς και Αποτυχημένου Μάρκετινγκ
home-sun
dolce-attica-riviera
Γιατί φιλιόμαστε; Η επιστήμη πίσω από την πιο διαδεδομένη κίνηση των ανθρώπων

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση