,

Εξαιρετική αλοιφή για το πρόσωπο από το γιατρό Λεό Κάμερ

Αυτή είναι πραγματικά μια μαγιονέζα, αλλά έχει γραφτεί όχι για σαλάτες, αλλά για το πρόσωπο από το γιατρό Λεό Κάμερ της Βιέννης. Η μαγιονέζα

Αυτή είναι πραγματικά μια μαγιονέζα, αλλά έχει γραφτεί όχι για σαλάτες, αλλά για το πρόσωπο από το γιατρό Λεό Κάμερ της Βιέννης. Η μαγιονέζα του προσώπου έχει χρησιμοποιηθεί από πολλές φημισμένες Αυστριακές καλλονές.

Σε απάντηση πολλών επιστολών, τελικά, έδωσα τη συνταγή στη Mirror of the Wall. Από τότε πολλές αξιαγάπητες κυρίες έχουν ετοιμάσει τις δικές τους πλούσιες κρέμες και είναι πολύ ευχαριστημένες με τα αποτελέσματα. Αυτό το μίγμα είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα (στην Ευρώπη τα ονομάζουν βιταμίνη Ρ), το κροκάδι του φρέσκου αυγού είναι πλούσιο σε λεκιθίνη και βιταμίνη Α, και το ξύδι, ελαφρά ξυνό, βοηθά να επιτευχθεί η επικάλυψη του οξέος, τόσο απαραίτητου για μια απαστράπτουσα επιδερμίδα και απίστευτα μαλακιά.

Advertisment

Μια ενθουσιώδης κυρία μου έγραψε: Έκανε τόσο καλό στο πρόσωπο μου, που αποφάσισα να το κάνω για ολόκληρο το σώμα μου. Τώρα το δέρμα μου είναι μαλακό και υγρό παντού και για πρώτη φορά στη ζωή μου κατάφερα να αποκτήσω ένα ηλιοκαμμένο χρώμα, χωρίς να στεγνώσω σαν πατάτα ψημένη. Ο σύζυγος μου λέει ότι μυρίζω σα σαλάτα, αλλά δε με νοιάζει, ούτε κι εκείνον τον νοιάζει. Άλλωστε του αρέσουν οι σαλάτες.

«αλειφή μαγιονέζας για το πρόσωπο»

2 κροκάδια φρέσκου αυγού 1/2 φλντξανιού ηλιέλαιο 1/2 φλυτζανιού σησαμέλαιο 1 κουταλιά σούπας σιτέλαιο

Advertisment

1 κουταλιά ξύδι

2 σταγόνες από το αγαπημένο σου άρωμα.

Απλά, ανακάτεψε τα λάδια σ’ ένα φλυτζάνι, βάλε το κροκάδι σ’ ένα μπωλ και^χτύπα το στο μίξερ. Και σιγά – σιγά ρίχνε περισσότερο λάδι και, καθώς το μίγμα πήζει, πρόσθεσε το ξύδι και το άρωμα. Εξαίρετο για ηλιοθεραπεία, για ξερά δέρματα και για την αφαίρεση του μακιγιάζ.

Dr Benjamin Gaylord Hauser

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

4 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στον τρόπο που περιποιείσαι την επιδερμίδα σου τώρα που έχει κρύο
Λάδι καρύδας για τα μαλλιά. Τα οφέλη του και πώς να το χρησιμοποιήσετε
5 προειδοποιητικά σημάδια γήρανσης και πώς να τα καταπολεμήσετε
Γαλακτικό οξύ | Τα οφέλη του για την επιδερμίδα και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση