,

Ο Πολεμιστής Αναζητεί τον Αδερφό

Για να φτάσεις στο τέλος του μονοπατιού, θα πρέπει να βαδίζεις όλη σον την ζωή. Και περισσότερο. Γιατί να είσαι μόνος στον δρόμο; Είναι

Για να φτάσεις στο τέλος του μονοπατιού, θα πρέπει να βαδίζεις όλη σον την ζωή. Και περισσότερο. Γιατί να είσαι μόνος στον δρόμο; Είναι καλό να ταξιδεύει κανείς με συντροφιά. Αναζήτησε λοιπόν τον αδερφό σου στο μονοπάτι.

Με τον αδερφό θα βαδίσετε μαζί στο μονοπάτι, ίσος προς ίσο. Όποτε εκείνος κουράζεται, θα πρέπει να συνεχίζεις να κωπηλατείς. Όποτε κοιμάσαι, εκείνος θα πρέπει να επαγρυπνεί. Όποτε ένας από τους δυο σας παραπατάει, ο άλλος θα είναι εκεί για να δώσει ένα χέρι βοήθειας.Όταν ο ένας αρρωσταίνει, ο άλλος θα αναζητά το γιατρικό του.

Advertisment

Σιγά-σιγά η φιλία θα δυναμώσει και οι καρδιές σας θα είναι χαρούμενες όταν θα αγκαλιάζεστε μετά από κάθε μάχη. Θα μοιράζεστε το ιερό και το βέβηλο, θα είστε σύντροφοι οτην προσευχή και στην μέθη. Ο καθε’νας με την δική του ιστορία, τον δικό του έρωτα και τις δικές του ανάγκες. Ωστόσο, όταν ο ανεμοστρόβιλος θα μαίνεται, θα θυμάσαι τον φίλο σου και η καρδιά σου θα βρίσκει ανακούφιση.

Το Μονοπάτι του Πολεμιστή  Εκδόσεις Κυβέλη

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

7 άβολες ερωτήσεις που είναι «αναγκαίο» να κάνετε στον σύντροφό σας για να περάσετε στο επόμενο βήμα
Η φράση που καταστρέφει τις σχέσεις, σύμφωνα με ψυχολόγο του Χάρβαρντ
Εσείς «κρατάτε σκορ»; Η καθημερινή συμπεριφορά που υπονομεύει τις σχέσεις μας
Η ειλικρίνεια χτίζει την εμπιστοσύνη και δημιουργεί αυθεντικές σχέσεις

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση