, , , ,

Θεραπευτικός συνδυασμός με σκόρδο, μηλόξυδο και μέλι

Ο μοναδικός συνδυασμός σκόρδου, μηλόξυδου και μελιού μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση πολλών ασθενειών και παθήσεων, όπως η αρθρίτιδα, η υψηλή αρτηριακή πίεση, το

Ο μοναδικός συνδυασμός σκόρδου, μηλόξυδου και μελιού μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση πολλών ασθενειών και παθήσεων, όπως η αρθρίτιδα, η υψηλή αρτηριακή πίεση, το άσθμα, η στειρότητα και η ανικανότητα, τα έλκη, το κρυολόγημα, οι μολυσματικές ασθένειες κ.α. Επίσης, το μείγμα έχει πολλά ωφέλιμα αντιοξειδωτικά.

Επίσης, αυτός ο συνδυασμός ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει τα επίπεδα κακής χοληστερίνης.

Επιπλέον, εάν καταναλωθεί το πρωί, μπορεί να μειώσει την υψηλή πίεση του αίματος και το επίπεδο της χοληστερίνης  μέσα σε 2 μόλις εβδομάδες.

Παρακάτω σας δίνουμε τη συνταγή:

Συστατικά:

• 1 φλιτζάνι μηλόξυδο
• 1 φλιτζάνι μέλι
• 8 σκελίδες σκόρδο

Παρασκευή:

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί. Ψιλοκόψτε το σκόρδο με πλαστικό ή ξύλινο μαχαίρι. Φυλάξτε το μείγμα στο ψυγείο, αλλά φροντίστε να το καταναλώσετε μέσα σε 5 ημέρες γιατί αν το κρατήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα χάσει τις ωφέλιμες ιδιότητές του.

Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας σε ένα ποτήρι νερό ή χυμό. Πιείτε το νωρίς το πρωί, πριν φάτε ή πιείτε οτιδήποτε.

Προσοχή: Πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας ή κάποιον ειδικό που γνωρίζει την κλινική σας εικόνα, πριν δοκιμάσετε κάποια συνταγή. Βεβαιωθείτε ότι ο συνδυασμός δεν θα έχει παρενέργειες εάν ακολουθείτε οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε