, , , , , ,

Γάλα με σκόρδο για την ισχυαλγία

Βρήκαμε αυτή την ενδιαφέρουσα συνταγή στο www.healthylifetricks.com όπου υποστηρίζεται ότι αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης της ισχυαλγίας. Επίσης, φέρεται να είναι αποτελεσματικό ενάντια στα

Βρήκαμε αυτή την ενδιαφέρουσα συνταγή στο www.healthylifetricks.com όπου υποστηρίζεται ότι αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης της ισχυαλγίας. Επίσης, φέρεται να είναι αποτελεσματικό ενάντια στα παράσιτα του γαστρεντερικού συστήματος.

Εννοείται πως εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ισχυαλγίας θα πρέπει να απευθυνθείτε στον Χειροπράκτη, τον Φυσικοθεραπευτή ή στον κατάλληλο επαγγελματία υγείας που θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε ή να διορθώσετε τυχόν μυοσκελετικά προβλήματα. Εντούτοις μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή για την αντιμετώπιση του πόνου.

Advertisment

Η κατανάλωση του μείγματος προτείνεται να έχει διάρκεια τουλάχιστον 14 ημερών. Το γάλα με σκόρδο μπορεί να παρασκευαστεί ωμό ή μαγειρεμένο. Το ωμό είναι ισχυρότερο και λειτουργεί καλύτερα, αλλά το μαγείρεμα μειώνει την οσμή και λειτουργεί επίσης ικανοποιητικά.

Τρόπος παρασκευής

Πρώτα λιώστε το σκόρδο με την πρέσα σκόρδου.Προτείνουμε 10 σκελίδες αν λίτρο γάλακτος. Ανακατέψτε αμέσως το λιωμένο σκόρδο με μη επεξεργασμένο γάλα (ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γάλα αμυγδάλου ή καρύδας) και πιείτε το. Όπως αναφέρθηκε, μερικοί άνθρωποι προτιμούν να μαγειρεύουν το σκόρδο μέσα στο γάλα. Αν θέλετε ισχυρότερη δράση, πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 200 ml την ημέρα.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πέψη: Απλές πρωινές συνήθειες για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας
Πότε πρέπει να αποφεύγετε τη βιταμίνη C ή να περιορίζετε την υπερβολική κατανάλωσή της;
Συνταγή: Σπιτικό ρόφημα που ανακουφίζει από τα συμπτώματα του επίμονου βήχα
Βιταμίνη D: Πώς θα γεμίσετε τις αποθήκες του οργανισμού σας με φυσικό τρόπο

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση