, , ,

Πεθαίνοντας έγινα ο εαυτός μου (Το βιβλίο της Anita Moorijani κυκλοφόρησε στα Ελληνικά)

Πριν από λίγα χρόνια η Εναλλακτική Δράση είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με τη συναρπαστική μαρτυρία μιας γυναίκας, της Anita Moorijani, στο οποίο η ίδια

Πριν από λίγα χρόνια η Εναλλακτική Δράση είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με τη συναρπαστική μαρτυρία μιας γυναίκας, της Anita Moorijani, στο οποίο η ίδια διηγείται πως πέθανε από καρκίνο και επανήλθε εκ νέου στη ζωή έχοντας μια συγκλονιστική εμπειρία.

Μπορείτε να δείτε τα συγκλονιστικό βίντεο εδώ

Τώρα, οι Εκδόσεις Link Media εξέδωσαν το βιβλίο της, μεταφρασμένο στα Ελληνικά. Ένα βιβλίο που έχει μεταφραστεί σε πάνω από 35 γλώσσες και έχει διαβαστεί από εκατομμύρια ανθρώπους, ένα βιβλίο που μας λυτρώνει από το μεγάλο μας φόβο απαντώντας στο πιο δύσκολο ερώτημα. Η συγκλονιστική πραγματική της ιστορία, άγγιξε και το διάσημο σκηνοθέτη Ridley Scott, o οποίος αναμένεται να τη μεταφέρει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στην επόμενη διετία.

Ένα μάθημα ζωής της Anita Moorjani που θα συγκινήσει, θα εμπνεύσει και θα ταρακουνήσει τις πεποιθήσεις μας. Το Πεθαίνοντας Έγινα ο Εαυτός μου θα γίνει σημείο αναφοράς της εσωτερικής δύναμης κάθε ανθρώπου, της επιθυμίας για ζωή και θα διευρύνει την συνειδητότητα της ίδιας της Ύπαρξης. Η Anita Moorjani, μέσω της αρρώστιας της και της επιθανάτιας εμπειρίας της, «καθοδηγεί το μυαλό» σε όλους εμάς που αναζητούμε απαντήσεις στο αιώνιο ερώτημα.

Η αγάπη της για τη ζωή και το εσωτερικό κάλεσμα να βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους μέσω της εμπειρίας που βίωσε, αποτέλεσε τον λόγο που σήμερα διαβάζουμε το βιβλίο της. Όμως, όσα βίωσε, και περιγράφει, κατά την διάρκεια της επιθανάτιας εμπειρίας της, αποτελούν αντικείμενο μελέτης και διευρύνουν τον ορίζοντα της αντίληψης μας για τη συνέχιση της ζωής μετά τον θάνατο. Η αγάπη για την ζωή, την επιμηκύνει. Το πάθος για να ζει κανείς τα όνειρά του, τον κρατά υγιή. Η Anita Moorjani εξηγεί για ποιο λόγο θεωρεί τον καρκίνο το μεγάλο της δάσκαλο. Σήμερα, θεραπευμένη και εμπνευσμένη συνεχίζει να προσφέρει αγάπη και ελπίδα.

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε