Αγάπη είναι αυτό που είσαι και όχι αυτό που θέλεις

Αξίζει να τη μοιράζεις την αγάπη… γεννιέται ξανά… παράγεται και απλώνεται σε όλο σου το είναι.

Εάν νομίζεις ότι η αγάπη είναι αυτό που θέλεις, θα την ψάχνεις παντού. Εάν νομίζεις ότι η αγάπη είναι αυτό που είσαι, θα την μοιράζεις παντού. Όμως δεν μπορείς να δώσεις προκειμένου να πάρεις. Όχι, πρέπει να δώσεις αγάπη, γιατί έχεις για να δώσεις. Έτσι θα βιώσεις ότι την έχεις.

Αγάπη είναι αυτό που είσαι και όχι αυτό που θέλεις

Αξίζει να τη μοιράζεις… γεννιέται ξανά… παράγεται και απλώνεται σε όλο σου το είναι..στη προσωπικότητα που σε διαμόρφωσε σ’αυτό που είσαι. Σε εναρμονίζει με ότι «βλέπεις», γι’αυτό να τη μοιράζεις… Θα βρεις κάτι πολύ σπάνιο, κάτι που δεν θα μπορεί κανένας να στο πάρει. Θα βρεις την ευτυχία… αρκεί να μοιράζεις «αγάπη»…

Αγάπη είναι αυτό που είσαι και όχι αυτό που θέλεις

Να αγαπάς, λοιπόν, τον εαυτό σου για να μπορέσεις με σοφία και υπομονή να εκτιμήσεις αυτά που έχεις και να προσπαθήσεις για αυτά που δεν έχεις! Να αγαπάς και τον κόσμο γύρω σου, γιατί θα σου διδάξουν την αγάπη και θα πάρεις πολλά από όλους και από όλα. Η αγάπη βρίσκεται παντού και σε κάθε άνθρωπο, φτάνει να την ψάξεις και να κατανοήσεις το νόημα της. Η αγάπη ξεκινά από μέσα μας: ας την ανακαλύψουμε λοιπόν!

Δημοσιεύτηκε από την Ομάδα της Ανθρωπότητας

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε