, ,

Δεύτερο Τσάκρα: Πόσο υγιές είναι; Κάντε το τεστ

Αυτό είναι το τεστ για το δεύτερο τσάκρα, το οποίο βρίσκεται τρία δάχτυλα κάτω από τον αφαλό. Ενώ το πρώτο κέντρο σχετίζεται με την

Αυτό είναι το τεστ για το δεύτερο τσάκρα, το οποίο βρίσκεται τρία δάχτυλα κάτω από τον αφαλό. Ενώ το πρώτο κέντρο σχετίζεται με την επιθυμία μας για ζωή και είναι το πρώτο που αναπτύχθηκε στην εξέλιξη των ευφυών όντων, το δεύτερο  κέντρο εξελίχθηκε, ενεργοποιήθηκε και αναπτύχθηκε αργότερα, όταν πλέον το ζητούμενο ήταν η διαχείριση της ζωής και της ζωτικής ενέργειας.

Σε αυτό το τεστ λοιπόν, μέσα από 15 ερωτήσεις, θα επιχειρήσουμε να εντοπίσουμε την κατάσταση της γενικής λειτουργίας του συγκεκριμένου τσάκρα. Σε κάθε περίπτωση όμως, ένας θεραπευτής μπορεί να κάνει μια πιο ακριβή διάγνωση από αυτή που επιχειρείται στο τεστ. Δεν είναι ποτέ εύκολο να απαντήσουμε με απόλυτη συνέπεια σε ερωτήσεις που αφορούν τον εαυτό και την αυτοαξιολόγησή μας και ειδικά όταν αυτή σχετίζεται και με πολύ λεπτά ζητήματα όπως θα διαπιστώσετε στο παρακάτω τεστ.

Advertisment

Σημείωση: Μέσα στις ερωτήσεις περιλαμβάνεται και ηχητικό υλικό το οποίο θα χρειαστεί να το ακούσετε για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα με 1 λεπτό προτού καταλήξετε στην απάντηση. Γι αυτό ενεργοποιήστε τα ηχεία της συσκευής σας και φροντίστε να έχετε καλή σύνδεση στο διαδίκτυο προτού αρχίσετε το τεστ.

Μπορείτε να βρείτε το τεστ για το πρώτο τσάκρα εδώ

[viralQuiz id=64]

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση