Υπάρχουν φίλοι που τους παίρνουμε τηλέφωνο να πάμε για να δούμε κάποιον αγώνα, να βγούμε σε κάποιο μαγαζί ξεφεύγωντας απο την μουντή καθημερινότητα.

Υπάρχουν όμως και οι φίλοι που τους παίρνεις τηλέφωνο και τους ρωτάς “πάμε; ”. Και αυτό το “πάμε” σημαίνει μία ανάβαση σε κάποιο βουνό “κάτω από τα αστεράκια” όπως συνηθίζει να αναφέρει τον αστρικό γαλαξία. Αυτός ο φίλος λέγεται Βασιλακάκος Κωνσταντίνος, ζει στο Πετρίλο Καρδίτσας. Ένα χωριό μακριά από τους έντονους ρυθμούς της πόλης.

Έχουμε μοιραστεί πολλές όμορφες και δύσκολες στιγμές πάνω στα αγαπημένα μας βουνά. Τι είναι άραγε αυτό που μας ενώνει εμάς τους δυο; Η περιπέτεια; Τα βουνά; Ο ουρανός; Το όριο που ψάχνουμε σαν άνθρωποι; Νομίζω πως είναι όλα αυτά.

Μια φιλία που άρχισε στα ψηλά “καταδικασμένη” να τρέφεται μέσα από την κοινή μας αγάπη για Περιπέτεια. Γιατί, τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή είναι αυτά που κάνεις, όχι αυτά που έχεις.

Το παρακάτω βίντεο – time lapse είναι του Κωνσταντίνου. Aπολαύστε το…

Συγγραφέας Μάριος Γιαννάκου

Γεννήθηκα το 1992 στην πόλη της Δράμας και σπουδάζω Γερμανική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ασχολούμαι με την μουσική, τη ζωγραφική, καθώς και με αγώνες Υπεραποστάσεων στο βουνό. Πιστεύω πως στους στόχους μας δεν υπάρχουν όρια

Δείτε όλα τα άρθρα

Λάβετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν στο e-mail σας

Διαβάστε επίσης
Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε