Τα 4 μονοπάτια: Τεστ πνευματικής αναζήτησης

Σε ποιον πνευματικό δρόμο κινείστε;

Photo: Author/Depositphotos

Τα 4 μονοπάτια

Υπάρχουν πολλά μονοπάτια που ακολουθούν οι άνθρωποι της πνευματικής αναζήτησης. Και αυτό είναι πολύ όμορφο. Αυτός ο πλουραλισμός δείχνει την ανάπτυξή μας και θεωρητικά θα έπρεπε να φτάσουμε στο σημείο να υπάρχουν τόσα διαφορετικά μονοπάτια όσο οι άνθρωποι που βρισκόμαστε σε αυτόν τον πλανήτη. Όπως έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν, ο κάθε ένας έχει τον δικό του δρόμο, τα δικά του μαθήματα, τη δική του περιπέτεια να ζήσει.

Αν κοιτάξουμε ωστόσο προσεκτικά την πληθώρα των δρόμων που ήδη υφίστανται μπορούμε να τους κατατάξουμε σε 4 βασικές κατηγορίες. Αυτό το κεντρικό μονοπάτι ευελπιστεί να εντοπίσει το τεστ πνευματικής αναζήτησης που θα κάνετε παρακάτω.

Προσπαθήστε να απαντήσετε βιωματικά στις απαντήσεις. Όχι με βάση τη θεωρία που ασπάζεστε ή σας φαίνεται πιο όμορφη αλλά αυτή που εφαρμόζετε στη ζωή σας. Θεωρητικά, θα έπρεπε αυτά που ασπαζόμαστε να είναι και αυτά που πρεσβεύουμε αλλά δεν είμαστε ακόμα σε αυτό το σημείο. Και αυτό δεν είναι κακό. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πρότυπα εξέλιξης και προσπαθούμε να τα ακολουθήσουμε. Κάποιες φορές ωστόσο αυτά τα πρότυπα δεν προκύπτουν από μια εσωτερική ώθηση αλλά από εξωτερική και έτσι δεν είναι πάντα σωστά (για εμάς) με αποτέλεσμα να αλλάζουμε κατεύθυνση κατά τη διάρκεια της ζωής μας.

Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι στο τεστ δεν εξετάζεται η ηθική, ούτε υπάρχουν σωστές και λάθος απαντήσεις. Όταν εξετάζουμε τα πράγματα από μια πνευματική σκοπιά, τότε, καμία ταμπέλα και καμία κρίση δεν μπορεί να σταθεί.

Κάποιες από τις απαντήσεις μπορεί να μην σας καλύπτουν πλήρως. Σε αυτή την περίπτωση καλείστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στη δική σας ζωή. Επίσης, μπορεί να νιώσετε ότι σας ταιριάζουν περισσότερες από μία απαντήσεις. Εφαρμόστε τον ίδιο κανόνα. Αναρωτηθείτε ποια ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο που στέκεστε απέναντι στα πράγματα.

Εάν σας αρέσουν τα τεστ πνευματικής αναζήτησης, σας προτείνουμε και τα παρακάτω:

Σε ποια Ψυχική Ομάδα ανήκετε;

Ποιο είναι το πιο ισχυρό πνευματικό σας εμπόδιο;

Μοιραστείτε το κουίζ για να δείτε τα αποτελέσματά σας


Πείτε μας ποιος είστε για να δείτε τα αποτλέσματά σας

Τα 4 μονοπάτια Αποτέλεσμα: %%personality%%

Μοιραστείτε το αποτέλεσμα με τους φίλους σας


Google+


0%

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε