Το τεστ της φιλίας

Κάποιοι, περιγράφουν τη φιλία ως την πιο ιερή σχέση διότι σε αντίθεση με την οικογένεια, οι φίλοι είναι επιλογή.

Το τεστ της φιλίας

Το τεστ της φιλίας

Η φιλία είναι θησαυρός. Όπως κάθε θησαυρός όμως δεν χαρίζεται σε κανέναν. Αναρίθμητες έρευνες επισημαίνουν τη σημασία της όσον αφορά την ψυχολογία και την υγεία μας. “Οι φίλοι μας κάνουν πιο ευτυχισμένους”, “Οι φίλοι ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα” και πολλά άλλα σχετικά άρθρα έχουν πέσει στην αντίληψή μας. Κάποιοι, περιγράφουν τη φιλία ως την πιο ιερή σχέση διότι σε αντίθεση με την οικογένεια, οι φίλοι είναι επιλογή, είναι συνοδοιπόροι και εν τέλει είναι αυτοί που μας διαμορφώνουν περισσότερο κατά την ενήλικη ζωή μας.

Όπως πολύ σωστά λέει η Τάμι Γκεκτσιάν, στην αρχή ξεκινάμε με ένα τσουβάλι φίλους αλλά στην πορεία της ζωής μας αυτό το τσουβάλι τρυπάει και σταδιακά αδειάζει και τελικά μένουν μόνο μια χούφτα καλών φίλων. Πέρα από την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων όμως, υπάρχει και ένας άλλος πολύ σημαντικός παράγοντας που καθορίζει τη διάρκεια, τον αριθμό και την ποιότητα των φιλικών σχέσεων. Είναι ο χαρακτήρας μας ο οποίος χτίζεται από τις εμπειρίες και τις πεποιθήσεις μας.

Αυτό ακριβώς εξετάζει αυτό το τεστ, το κατά πόσο δηλαδή ο χαρακτήρας μας, επιτρέπει στους άλλους να μας προσεγγίσουν και να θελήσουν να γίνουν φίλοι μας.

Μοιραστείτε το κουίζ για να δείτε τα αποτελέσματά σας


Πείτε μας ποιος είστε για να δείτε τα αποτλέσματά σας

Το τεστ της φιλίας Αποτέλεσμα: %%personality%%

Μοιραστείτε το αποτέλεσμα με τους φίλους σας


Google+


0%

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε