Υπάρχουν άνθρωποι που τους χαρακτηρίζει η ευγένεια, το ήθος, η καλοσύνη. Άνθρωποι πάντα χαμογελαστοί που θεωρούν το να προσφέρουν στον συνάνθρωπο, υποχρέωση τους. Έχουν και αυτοί τα δικά τους προβλήματα, δεν διστάζουν όμως να τα παραμερίσουν και ακούν τον συνομιλητή τους με τόση προσοχή κάνοντας το πρόβλημα του, δικό τους.

Κατά την διάρκεια της μέρας, επεξεργάζονται την συζήτηση στο μυαλό τους μέχρι να βρουν μια λύση να προτείνουν! Και όταν την βρουν, η ψυχή τους πλημμυρίζει αγαλλίαση. Δεν σταματούν όμως εκεί, συνεχίζουν να νοιάζονται τον συνάνθρωπό τους.

Είναι άνθρωποι που διοχετεύουν όλη την αγάπη που διαθέτουν χωρίς να περιμένουν τίποτα ως αντάλλαγμα. Άνθρωποι τόσο ταπεινοί που νιώθουν άβολα στα κομπλιμέντα που δέχονται ενώ οι ίδιοι τα προσφέρουν απλόχερα. Αν κάποιος τους ζητήσει βοήθεια θα την προσφέρουν δίχως κανένα δισταγμό, ακόμη και αν δε τον γνωρίζουν τόσο καλά.

Άνθρωποι υπέροχοι, άνθρωποι τόσο ξεχωριστοί, άνθρωποι μοναδικοί. Άνθρωποι με γλυκό χαμόγελο όλο καλοσύνη και τόσο αθώα μάτια που όταν τα βλέπεις, θαρρείς και βρίσκεσαι σε μια άλλη εποχή βγαλμένη από τα παραμύθια.

Η παρουσία τους είναι τόσο λαμπερή που αντανακλά, αισιοδοξία. Σαν ένα ουράνιο τόξο που βγαίνει μετά από μια καταιγίδα και σε πλημμυρίζουν συναισθήματα φωτεινά, μοναδικά!

Υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι και είναι ανάμεσα μας. Άραγε ξέρουν πόσο υπέροχοι είναι;

Aν όχι, ίσως αυτό να είναι το μυστικό τους!

Μαρία Αρφαρά

Συγγραφέας Μαρία Αρφαρά

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ρόδο ενώ η καταγωγή μου είναι από την πανέμορφη Σύμη! Σπούδασα Marketing-Management στο American College of Greece (Deree College). Είμαι φανατική βιβλιοφάγος αστυνομικών κυρίως μυθιστορημάτων, αγαπώ τη συγγραφή γιατί με βοηθά να ξεδιπλώνω ευκολοτερα τις σκεψεις και τα συναισθήματά μου. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δυο υπέροχων ζουζουνιών.

Δείτε όλα τα άρθρα

Λάβετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν στο e-mail σας

Διαβάστε επίσης
Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε