,

Ρομαντικοί ή ρεαλιστές; Το τεστ που βασίζεται στο έργο των Harold K. Frink και E. W. Burgess

Ροζ βελάκια, κόκκινες καρδιές, γλυκά: Αυτά τα διαχρονικά σύμβολα αγάπης μας υπενθυμίζουν ότι οι ρομαντικοί συνεχίζουν να θριαμβεύουν ακόμα και στις πιο κυνικές κοινωνίες

Ρομαντικοί ή ρεαλιστές; Το τεστ που βασίζεται στο έργο των Harold K. Frink και E. W. Burgess

Ροζ βελάκια, κόκκινες καρδιές, γλυκά: Αυτά τα διαχρονικά σύμβολα αγάπης μας υπενθυμίζουν ότι οι ρομαντικοί συνεχίζουν να θριαμβεύουν ακόμα και στις πιο κυνικές κοινωνίες και στις πιο σκοτεινές περιόδους. Εάν ο ρομαντισμός περνούσε από επιστημονική διερεύνηση, τότε, το πιο πιθανό είναι ότι θα βλέπαμε μια διάγνωση που θα έλεγε “Ο ρομαντισμός είναι μια επικίνδυνη διανοητική κατάσταση που μπορεί να βλάψει την υγεία μας”.

Για πολλούς, ο έρωτας είναι μια κατάσταση που οδηγεί το άτομο σε μια αχαλίνωτη συναισθηματική τρέλα. Μια έκρηξη ορμονών και χημικών ουσιών στο σώμα που θέτουν εκτός ισορροπίας τον λογικό νου. Και είναι γεγονός ότι ο ρομαντισμός είναι ένα καθοδηγούμενο μυθιστόρημα που συμβαίνει στο μυαλό του ατόμου και σπάνια έχει οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα.

Advertisment

Ωστόσο, οι επιστήμονες Harold K. Frink και E. W. Burgess, οι οποίοι, ανεξάρτητα, έχουν μελετήσει χιλιάδες ερωτευμένα ζευγάρια, τονίζουν ότι μια σχέση χρειάζεται απαραιτήτως μια δόση ρομαντισμού αλλιώς είναι βέβαιο ότι θα στερέψει στην πορεία. Τελικά, είναι η ισορροπία μεταξύ του ρεαλισμού και του ρομαντισμού που θα καθορίσει σε έναν σημαντικό βαθμό τη διάρκεια μιας σχέσης.

Μπορείτε επίσης να κάνετε τα παρακάτω τεστ

Τι τύπος συντρόφου είστε μέσα σε μία σχέση;

Advertisment

Το τεστ της Διαπροσωπικής Νοημοσύνης

Το παρακάτω τεστ βασίζεται στο έργο των παραπάνω επιστημόνων

[viralQuiz id=194]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση