, ,

Athens Free: Μια απολαυστική πτήση πάνω από την άδεια Αυγουστιάτικη Αθήνα (Βίντεο)

Μπύρα Free, γλυκά free από ζάχαρη, ψωμί, ζυμαρικά και σνακ Free από γλουτένη, παγωτά Free από λακτόζη, κι όμως την Αληθινή Free 100% εμπειρία

Athens Free: Μια απολαυστική πτήση πάνω από την άδεια Αυγουστιάτικη Αθήνα (Βίντεο)

Μπύρα Free, γλυκά free από ζάχαρη, ψωμί, ζυμαρικά και σνακ Free από γλουτένη, παγωτά Free από λακτόζη, κι όμως την Αληθινή Free 100% εμπειρία την έζησαν μόνο όσοι ξέμειναν τον Αύγουστο στην Αθήνα.  Free από κυκλοφοριακό. Free από πολυκοσμία. Free από οποιαδήποτε ατμοσφαιρική ρύπανση.

Η ομάδα Up Drones φέτος το καλοκαίρι έμεινε στην Αθήνα. Και αν και στην αρχή το πήρε βαρέως, στη συνέχεια άλλαξε γνώμη. Γιατί τελικά η Αυγουστιάτικη Αθήνα είναι μια εμπειρία ανεπανάληπτη ειδικά εάν ζεις σε αυτή όλο τον χρόνο και έχεις την εικόνα στο μυαλό σου με τους χιλιάδες ανθρώπους και αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στους δρόμους της.

Advertisment

Μια πόλη πραγματικά έρημη, τόσο έρημη που ώρες ώρες σε διακατέχει ένα αίσθημα ανασφάλειας. Λες και κάτι έχει συμβεί και εσύ δεν το έχεις μάθει. Λες πως η πόλη έχει εκκενωθεί αλλά εσύ ξέμεινες πίσω. Τα μπάνια του λαού είναι η βασική εξήγηση για την απολαυστική άδεια Αυγουστιάτικη Αθήνα.

Αλλαγή φρουράς στο Σύνταγμα μπροστά σε 5 ανθρώπους, κεντρικοί δρόμοι της πόλης free από αυτοκίνητα ακόμα και παρκαρισμένα, Οι σηματοδότες αλλάζουν χρώμα χωρίς όμως να ρυθμίζουν απολύτως τίποτε. Σκυλιά κοιμούνται ανέμελα στα πεζοδρόμια της πλατείας Συντάγματος, κεντρική λαϊκή με 5 πάγκους αλλά free από πελάτες, το Κολωνάκι εντελώς άδειο και “ρομαντικές κούρσες ταξί” σε άδειους δρόμους. Athens Free μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Απολαύστε τη σε ένα βίντεο από την ομάδα Up Drones.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μνημείο Ζαλόγγου: Η αυτοθυσία των ηρωίδων Σουλιωτισσών που έπεσαν «εν χορώ» (βίντεο)
Μετεωροειδές έπεσε σε περιοχή των Ιωαννίνων - Δείτε το βίντεο από το Εθνικό Αστεροσκοπείο
Urban_Stripes--8copy
Προϊστορικός Οικισμός Δισπηλιού: Ο λιμναίος οικισμός που χρονολογείται από το 5000 π.Χ (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση