,

Περιοδικό OPEN LIFE: Η Εναλλακτική Δράση στη βιβλιοθήκη σας από 26 Οκτωβρίου με το Έθνος της Κυριακής

Η Εναλλακτική Δράση, με χαρά σας παρουσιάζει το νέο της project: Την έκδοση του περιοδικού OPEN LIFE το οποίο θα κυκλοφορεί κάθε τέταρτη Κυριακή

Η Εναλλακτική Δράση, με χαρά σας παρουσιάζει το νέο της project: Την έκδοση του περιοδικού OPEN LIFE το οποίο θα κυκλοφορεί κάθε τέταρτη Κυριακή του μήνα με το Έθνος της Κυριακής ενώ το πρώτο τεύχος, εκτάκτως, θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Η θεματολογία του περιοδικού είναι συγγενική με αυτή της Εναλλακτικής Δράσης και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που ικανοποιούμε ένα πάγιο αίτημα των αναγνωστών μας.

Το έντυπο έχει την ίδια αποστολή: Να ανοίξει νέους ορίζοντες, να προσφέρει απλούς, εφαρμόσιμους και κατανοητούς τρόπους ενίσχυσης της ποιότητας της ζωής και των σχέσεων, καθώς και την βελτίωση, της φυσικής, συναισθηματικής και διανοητικής υγείας. Οι αγαπημένοι σας αρθρογράφοι, παραμένουν στην οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή σας αλλά μεταφέρονται επίσης και σε ένα περιοδικό που θα αποτελεί έναν διαχρονικό, πολύτιμο οδηγό προς την αυτοπραγμάτωση του αναγνώστη.

Advertisment

OPEN LIFE: Ένα περιοδικό, τρεις οργανισμοί

Το Open Life αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Εναλλακτικής Δράσης με το Έθνος της Κυριακής και την Brainfood Εκδοτική. Εάν δεν προλάβετε να πάρετε δωρεάν το περιοδικό OPEN LIFE με το Έθνος της Κυριακής, μην ανησυχείτε, διότι θα μπορείτε να το βρείτε μόνο του στα περίπτερα, στην τιμή των 4€. Το περιοδικό έχει 96 σελίδες με πλούσια ύλη και φωτογραφίες!

Το πρώτο τεύχος Open Life

Η Καρδιά

Τιμητική θέση στο πρώτο τεύχος του περιοδικού Open Life έχει η καρδιά (φυσικά!). Αναλύεται η λειτουργία της καρδιάς τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά.

Τι σημαίνει ακούω την καρδιά μου;

Advertisment

Γιατί απευθυνόμαστε στην καρδιά σαν να είναι ένα διαφορετικό κέντρο αποφάσεων;

Έχει όντως η καρδιά νοημοσύνη;

Τι λέει η σύγχρονη ιατρική για τις αιτίες των προβλημάτων της καρδιάς;

Σε αυτά και πολλά άλλα θα απαντήσουν καρδιολόγοι, ιερείς, ηθοποιοί και δάσκαλοι βασιζόμενοι στις εμπειρίες και στη γνώση τους.

Βιωματικά

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας εξομολογούνται πώς πήραν ριζικές αποφάσεις ζωής, ακούγοντας την καρδιά τους, ενώ ειδικοί παραθέτουν βιωματικά τη γνώση τους μέσω ιστοριών και διαλόγων. Ένα από τα πιο δυνατά βιωματικά κείμενα αφορά την κα Τσιγκριμάνη Ελένη, η οποία δώρισε την καρδιά του παιδιού της μετά από ένα σοβαρό ατύχημα και έπειτα, την άκουσε να χτυπά στο σώμα ενός άλλου.

Συνεντεύξεις

Το πρώτο τεύχος φιλοξενεί συνεντεύξεις από

την ηθοποιό και παρουσιάστρια Ναταλία Δραγούμη

τον εκπαιδευτή του BreathWork, Paul Jones

τον συνιδρυτή του Ινστιτούτου HeartMath, Howard Martin

τον δάσκαλο της Γιόγκα και ηθοποιό Αντώνη Φραγκάκη

και άλλους

Ψυχολογία

Στο περιοδικό φιλοξενούνται κείμενα των αγαπημένων ψυχολόγων –  αρθρογράφων της Εναλλακτικής Δράσης, Νίκο Βακόνδιο, Χαρά Βλαχοδήμου, Αγγελική Τσαγκαράκη και Δημήτρη Φλαμούρη οι οποίοι αναλύουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα, καθημερινά ζητήματα που μας βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τους άλλους.

Και φυσικά, από το περιοδικό δεν θα μπορούσαν να λείψουν διατροφικές συμβουλές, θέματα fitness και πολλά άλλα ενδιαφέροντα και διαχρονικά θέματα.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ίος: Μαθητές γύρισαν τη δική τους ταινία στο πλαίσιο προγράμματος της Cinemathesis
Η πρώτη νίκη σε υπόθεση για την κλιματική αλλαγή με την βούλα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Η φράση που καταστρέφει τις σχέσεις, σύμφωνα με ψυχολόγο του Χάρβαρντ
Καθολικό: Το παλαιότερο αλλά άγνωστο μοναστήρι της Κρήτης μέσα στο απόκρημνο φαράγγι (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση