, ,

ΗΠΑ: Αγόρι γράφει γράμμα στον Άγιο Βασίλη ζητώντας του μόνο αγάπη και αποδοχή

Κάποια παιδιά γράφουν μεγάλα γράμματα ζητώντας αναλυτικά τα παιχνίδια και τα άλλα δώρα που επιθυμούν να λάβουν από τον Άγιο Βασίλη τις ημέρες των

ΗΠΑ: Αγόρι γράφει γράμμα στον Άγιο Βασίλη ζητώντας του μόνο αγάπη και αποδοχή

Κάποια παιδιά γράφουν μεγάλα γράμματα ζητώντας αναλυτικά τα παιχνίδια και τα άλλα δώρα που επιθυμούν να λάβουν από τον Άγιο Βασίλη τις ημέρες των γιορτών. Άλλα όμως θέλουν απλά πράγματα, όπως ένα κρεβάτι για να κοιμούνται, χρήματα για το φαγητό τους και αγάπη από τον ίδιο και τον Θεό.

Αυτά τα παιδιά μας θυμίζει και η φωτογραφία που πρόσφατα δημοσιεύτηκε στο Twitter και τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου. Είναι η φωτογραφία μιας επιστολής ενός μικρού αγοριού, του Will, προς τον Άγιο Βασίλη. Ο μικρός γράφει στην επιστολή του: «Αγαπημένε Άγιε Βασίλη, Υποστηρίζεις την κοινότητα LGBTQ και αν μιλάς στον Θεό μπορείς να του πεις ότι τον αγαπώ; Και να ρωτήσεις αν με αγαπάει που είμαι γκέι».

Advertisment

Ο μικρός Will, όπως και πολλά άλλα παιδιά, αυτό που μόνο επιθυμούν είναι την αγάπη και την αποδοχή των ενηλίκων, που τόσο έχουν ανάγκη. Αυτό το συγκινητικό γράμμα το μοιράστηκε στο διαδίκτυο η Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ πριν από το ετήσιο πρόγραμμά τους, USPS Operation Santa που υλοποιείται τα Χριστούγεννα.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο συγκινητικό. Άλλα γράμματα παιδιών ζητούν δεδομένα για εμάς πράγματα όπως στρώματα ύπνου και χρήματα για να βοηθήσουν τους γονείς τους. Για παράδειγμα, μια 11χρονη που ονομάζεται Kayla ζήτησε έναν πτυσσόμενο καναπέ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του USA Today.

Συγκεκριμένα, εξήγησε για το γράμμα της: «Το διαμέρισμά μας έχει μόνο 1 δωμάτιο και οι γονείς μου κοιμούνται στο σαλόνι στον καναπέ και ξυπνούν πάντα με πόνο στην πλάτη. Ο μπαμπάς μου δουλεύει πολύ, οπότε ο πόνος στην πλάτη τον δυσκολεύει». Το USPS Operation Santa είναι άνω των 100 ετών. Τα παιδιά μπορούν να στείλουν τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη στον Βόρειο Πόλο.

Η αγάπη, η αποδοχή και τα απλά καθημερινά πράγματα που εμείς έχουμε ως δεδομένα είναι πάντα οι προτεραιότητες των παιδιών και σε εμάς τους μεγάλους δεν κοστίζει τίποτα να τους τα προσφέρουμε απλόχερα όπως και όσο μπορούμε. Αυτά τα γράμματα είναι εδώ για να μας θυμίσουν αυτήν ακριβώς την πραγματικότητα.

Πηγή:

Με πληροφορίες από news247.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Masterclass EN.ATZ. (1200 x 628 px)
Ανώνυμο σχέδιο (13)
7 Δώρα με νόημα που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας αυτά τα Χριστούγεννα
Fb_post_25_years-01

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση